Σασμός (17/2): «Τίποτα δεν θα κάνεις!» - Η βίαιη σκηνή με Λευτέρη και Θοδώρα που θα φέρει αναστάτωση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (17/2): «Τίποτα δεν θα κάνεις!» - Η βίαιη σκηνή με Λευτέρη και Θοδώρα που θα φέρει αναστάτωση

Καθημερινές οι εξελίξεις του Σασμού είναι καταιγιστικές! Τα γεγονότα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν, όπου επιτέλους είδαμε την Αργυρώ και τον Αστέρη να έρχονται και πάλι κοντά.

Ωστόσο, το τέλος της δεύτερης σεζόν σημαίνει και την αποχώρηση τριών βασικών πρωταγωνιστών οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίζουν. Τα ονόματα τους θα δυσαρεστήσουν τους τηλεθεατές - δείτε τα εδώ.

Οι σημερινές 17/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για τον φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπα-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας. Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. «Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε αυτό», λέει η Βασιλική και συνεχίζει:

«Είστε αδέλφια κι εγώ είμαι σίγουρη. Ο πατέρας σου δεν ήταν ο πιο πιστός άνθρωπος στον κόσμο, πάντα μου άφηνε υποψίες αλλά ποτέ δεν είχα κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου. Η παρουσία της Νάντιας τα επιβεβαιώνει όλα», λέει στον γιο της που θέλει να μάθει διακαώς την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ μαθαίνει από τον Βαγγέλη πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη, ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του. Και οι τρεις φεύγουν για το μέρος που τους έχει υποδείξει ο Βαγγέλης και την ελπίδα να βρουν το παιδί σώο και αβλαβές.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

«Έφυγε από την ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του...» - Θλίψη για τον ηθοποιό του Σασμού, Θάνο Μπίρκο

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark στο OPEN, βρέθηκε ο ηθοποιός του Σασμού, Θάνος Μπίρκος. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την επιτυχημένη σειρά αλλά και για την απώλεια που του στοίχισε.

Πρόσφατα ο Θάνος Μπίρκος έχασε τον πατέρα του που του είχε μεγάλη αδυναμία. Αναφέρθηκε λοιπόν στην προσπάθεια να ξεπεράσει το γεγονός στην πάροδο του χρόνου.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2020 από την ζωή. Ξαφνικά, στον ύπνο του, δεν ταλαιπώρησε κανέναν. Έφυγε μάλλον από χαρά από ότι καταλαβαίνω γιατί ήταν στην φάση που μετακόμιζαν οι δικοί μου μόνιμα στο χωριό. Είχε φτιάξει το μποστάνι του, ένα μποστάνι, κάτι ντομάτες, κάτι κολοκυθιές που είχαν ανοίξει τα πράσινα τα φύλλα τους τα ωραία και σε λίγο θα έβγαζαν τους καρπούς… Ήταν ένα υπέροχο μποστάνι… Ήταν χαρούμενος και του άρεσε πάρα πολύ το χωριό».

«Όταν φεύγει ένας γονιός, φεύγει ένας άνθρωπος που έχει διαμορφώσει τα πρώτα σου χρόνια στη ζωή. Σου έχει δώσει τους πρώτους σου κανόνες, σου έχει θέσει τα πρώτα σου όρια, σου έχει προσφέρει τα πρώτα σου συναισθήματα. Όταν φεύγει αυτό το μαξιλάρι, πλέον συνειδητοποιείς κατά τη γνώμη μου πως δεν το έχεις αυτό το μαξιλάρι και πρέπει να θέσεις αυτό το όριο μόνος σου. Παίρνεις πλέον την ευθύνη αυτή μέσα σου. Έτσι το αντιμετωπίζω και το βλέπω εγώ τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε».

«Επίσης, αυτό που έχω εντοπίσει είναι πως όσο περνάει ο καιρός δεν μου λείπει λιγότερο αλλά αλλάζει και φεύγει το δυσάρεστο της εικόνας που έχεις δει εκείνη την ώρα της κηδείας. Φεύγει όλο αυτό το δυσάρεστο και βαρύ πράγμα και κρατάς όλη την ωραία εικόνα και τα γέλα. Τα όνειρα που έκαναν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός που τότε δεν τα αντιλαμβανόσουν και τώρα έχεις φτάσει σε μια ηλικία και κάνει και συ παρόμοια όνειρα. Έχεις στη μνήμη σου πως «αχ, αυτά τα όνειρα τα έχω ακούσει αλλά ήμουν 10 χρονών και δεν τα καταλάβαινα». Τώρα όμως τα κάνω και εγώ» εξομολογήθηκε ο Θάνος Μπίρκος.