Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

Μπορεί ένας από τους πιο κύριους πρωταγωνιστές της σειράς να έχει ήδη αρνηθεί να συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του Σασμού (δείτε εδώ ποιος) αλλά ένας άλλος θα.. πεθάνει πριν την επόμενη σεζόν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiViSirial όλα όσα θα ακολουθήσουν στην κορυφαία σειρά του ALPHA είναι άκρως ανατρεπτικά.

Τα επόμενα επεισόδια του Σασμού μόνο εδώ

Η καταδίωξη του Σταύρου από τον Μαθιό και τον Αστέρη, δεν έχει θετικά αποτελέσματα. Ο πρώτος θα καταλήξει στο νοσοκομείο και μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση, λίγο πριν αποκαλύψει στον Αστέρη ότι ο Πέτρος είναι δικό του παιδί.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Μείνε δίπλα μου, μην παραιτείσαι» - Η συγκινητική σκηνή που ο Αντώνης γεμάτος αίματα ξεψυχάει στα χέρια της Μαρίνας

Ο Πέτρος επιστρέφει εκεί που ανήκει, στα χέρια της Αργυρώς, όμως ο Μαθιός και ο Αστέρης συνεχίζουν να αναζητούν απαντήσεις από τον άντρα που λίγο έλειψε να στερήσει στην Αργυρώ το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. Το παιδί της. Ο Σταύρος και πάλι προσπαθεί να διαφύγει, όμως ο Αστέρης θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μαζί του. Θέλει να τον ακούσει να του λέει πως στο εξής θα λειτουργεί με βάση τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Ομως ο Σταύρος, που αντιλαμβάνεται για μια ακόμη φορά την τεράστια αγάπη που έχει ο Σταματάκης στην πρώην γυναίκα του, αποφασίζει να τους χαλάσει τη ζωή αποκαλύπτοντάς του τίνος είναι ο Πέτρος.

Τη στιγμή λοιπόν που ξεκινάει να αρθρώνει τις λέξεις, ένας ανυπόφορος πόνος του κόβει τη φόρα και οι σκέψεις του μένουν μετέωρες. Ο Αστέρης θα συνεχίσει να ζει στο σκοτάδι, ενώ παράλληλα θα φωνάξει για βοήθεια βλέποντάς τον να πέφτει κάτω. Πλήθος κόσμου μαζεύεται και σε κλάσματα δευτερολέπτου τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο Αστέρης καλεί την Αργυρώ στο τηλέφωνο και την ενημερώνει. Εκείνη σπεύδει στο νοσοκομείο και καλεί και την Βαγγέλη, τον αδελφό του. «Ο Σταύρος κατέρρευσε, Βαγγέλη. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά καλό θα ήταν να έρθεις. Είμαι κι εγώ εδώ. Περιμένω τον γιατρό να μου πει τι του συνέβη», του ανακοινώνει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο Βαγγέλης κλείνει όπως-όπως το κινητό του και τρέχει κοντά του.

Στην εντατική

Ο Σταύρος πέφτει σε κώμα και παραμένει στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο Βαγγέλης δεν λείπει από το πλευρό του όπως και η οικογένεια της Αργυρώς. Ολοι εύχονται το καλύτερο για Σταύρο, παρόλο που λίγο καιρό πριν εκείνος τους είχε τρομάξει με τις πράξεις του. «Αστέρη, θέλω να μου πεις τι συνέβη και κατέρρευσε ο αδελφός μου. Τι είπατε; Ξέρω πως οι σχέσεις σας ήταν τεταμένες και μάλλον πρέπει να σου ζητήσω εκ μέρους του συγγνώμη, όμως κι εκείνος δεν το ήθελε. Αγαπούσε την Αργυρώ και ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά του», του εξηγεί, όμως ο Αστέρης δεν έχει παραπάνω πληροφορίες να του δώσει για τη μοιραία στιγμή.

Σασμός  Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

«Νομίζω πως νευρίασε που με είδε μπροστά του και λίγο μετά ένιωσα σαν να ήθελε κάτι να μου πει. Δεν πρόλαβε όμως». Η συζήτησή τους θα διακοπεί εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος θα μείνει για αρκετό διάστημα στην εντατική. Οταν μετά από καιρό θα βγει και συνειδητοποιήσει πως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, δεν θα αλλάξει συμπεριφορά. Αντίθετα, θα βρει την αφορμή για να τελειώσει την κουβέντα που ξεκίνησε με τον Αστέρη. Ναι, ο Σταύρος θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει στον Αστέρη πως ο Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τού το έκρυβε τόσο καιρό. Αυτό φυσικά θα φέρει μεγάλη ρήξη στο αγαπημένο ζευγάρι.

Το τέλος του Σταύρου στη σειρά βέβαια είναι ήδη γνωστό! Πεθαίνει με έναν άσχημο τρόπο (δείτε εδώ περισσότερα).

Αντώνης και Μαρίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους

Λίγο πριν φύγουν για την Αθήνα, ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον θεού και ανθρώπων. Λένε στην Αργυρώ, τη γιαγιά και την Ασπα πως ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι γύρω τους ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον καλύτερο γάμο της χρονιάς. Η Αργυρώ είναι φανερά συγκινημένη, αλλά την ίδια στιγμή χαίρεται που θα καμαρώσει τη μητέρα της στο πλάι του άντρα που αγαπάει τόσο πολύ. Δεν θα διστάσει μάλιστα να μοιραστεί τα καλά νέα με τον Αστέρη.

Ο Μύρος κάνει πρόταση γάμου στην Ασπα

Μπορεί να πέρασε μεγάλο πόνο στη ζωή της μέχρι σήμερα, όμως φαίνεται πως η ζωή τής χρωστάει μεγάλη χαρά. Ο Μύρωνας της κάνει πρόταση γάμου, ενώ της αποκαλύπτει πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της. Παρόλο που στην αρχή θα φανεί επιφυλακτική, τελικά θα του δώσει το δικαίωμα να της χαρίσει τη ζωή που της αξίζει. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές αγάπης και έρωτα και μάλιστα δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Μαθιός κατηγορείται για τον φόνο του Πάνου

Ο Ευθύμης, έχοντας βάλει σκοπό της ζωής το να καταστρέψει τον Μαθιό, οργανώνει να κατηγορηθεί ο τελευταίος για τον φόνο του Πάνου. Πώς; Απλά, βάζοντας το πιστόλι που τον σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικές δυνάμεις του χωριού θα φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του, όμως η Βασιλική και η Καλλιόπη γνωρίζοντας ότι πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Φαρμάκης, τον φυγαδεύουν. Μαζί με τον Αστέρη θα γίνουν μια γροθιά και θα αποδείξουν ότι ο Μαθιός είναι αθώος.

Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Από τη στιγμή που ο Πέτρος επιστρέφει στα χέρια της, η Αργυρώ βλέπει τη ζωή να της χαμογελάει ξανά. Εχοντας και στο πλευρό της τον Αστέρη, ξέρει πως στο εξής όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Αρχίζουν λοιπόν να κάνουν νέα πλάνα για τη ζωή τους, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της δεν παύει να τη βασανίζει η σκέψη ότι ο Πέτρος είναι παιδί του Αστέρη και εκείνος το αγνοεί.