Σασμός: «Μείνε δίπλα μου, μην παραιτείσαι» - Η συγκινητική σκηνή που ο Αντώνης γεμάτος αίματα ξεψυχάει στα χέρια της Μαρίνας

Σούπερ αποκλειστικό! Καρέ καρέ το συμβάν έξω από την εκκλησία λίγο μετά τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Μείνε δίπλα μου, μην παραιτείσαι» - Η συγκινητική σκηνή που ο Αντώνης γεμάτος αίματα ξεψυχάει στα χέρια της Μαρίνας

Όπως πολύ σωστά είχε γράψει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο τεύχος 613 (5-11/11) του περιοδικού Tv24 και το τηλεοπτικό κοινό είχε αντιδράσει, η Μαρίνα, στον Σασμό, δεν καταφέρνει να χαρεί ούτε τη μέρα του γάμου της με τον Αντώνη, αφού τον χτυπάει σφαίρα και μάλιστα στο κεφάλι!

Προφητικό στάθηκε τελικά το όνειρο που είχε δει η Μαρίνα, πριν λίγο καιρό, στο οποίο εκείνη και ο Αντώνης κάθε άλλο παρά χαρούμενοι ήταν στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους. Την ημέρα του γάμου τους. Η ηρωίδα του «Σασμού» είχε ξυπνήσει ανήσυχη αλλά καθώς το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην οικογένειά τους, δεν είχε δώσει περισσότερη σημασία. Ομως να που τελικά η μοίρα θα επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους της και την ημέρα του γάμου της με τον άντρα της ζωής της, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όλα θα βαφτούν με αίμα. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Το άδοξο τέλος της Στέλλας - Την δολοφονούν!

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι σύντομα θα ανακοινώσει στην Αργυρώ, τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και την Ασπα την απόφασή τους να επισπεύσουν τον γάμο τους αφού αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα με αφορμή τη μετάθεση του Αντώνη. Τα συναισθήματα όλων θα είναι ανάμεικτα αφού από τη μια θα χαρούν για την ευτυχή εξέλιξη της σχέσης τους αλλά από την άλλη θα ξέρουν πως δεν θα τους βλέπουν πολύ συχνά. «Η καλύτερη είδηση που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Ξέρεις ότι θα μου λείψεις μανούλα μου, αλλά την ίδια στιγμή χαίρομαι που θα κάνεις μια νέα αρχή με τον άνθρωπο που αγαπάς. Σου αξίζει», της λέει η κόρη της.

Όπως και να έχει, από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θα ράψει μόνη το φόρεμα που θα φορέσει, η Κατερίνα ως κουμπάρα της θα τη βοηθήσει στο να στήσουν μια όμορφη τελετή, η Αργυρώ θα φροντίσει να είναι στο πλάι της Μαρίνας, ενώ ακόμα και η Ασπα θα έχει αλλάξει συμπεριφορά και θα βοηθάει ώστε να ζήσει η θεία της τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Καρέ καρέ η πιο συγκλονιστική σκηνή του Σασμού πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Μαρίνα πεθαίνει ο Αντώνης μετά τον γάμο Σασμός

Ακόμα και την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο, κανενός το μυαλό δεν θα πηγαίνει στο κακό. Ολοι θα είναι σίγουροι πως οι κακές μέρες της οικογένειας Βρουλάκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ολοι είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Στην εκκλησία θα βρεθεί όλο το χωριό, μα πρώτος απ’ όλους ο Αντώνης που δεν βλέπει την ώρα να σταθεί δίπλα στη Μαρίνα του, ενώπιον παπα-Μιχάλη. Εκείνη θα φτάσει υπέρλαμπρη, συνοδευόμενη από την κόρη της και αμέσως θα πάρει τη θέση που της αξίζει, δηλαδή δίπλα του. Το μυστήριο θα τελειώσει και το ζευγάρι θα βρεθεί εκτός του ναού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και για να δεχτεί τις ευχές συγγενών και φίλων.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

Τη στιγμή λοιπόν που όλοι θα θαυμάζουν το ζευγάρι, ο Αντώνης θα παρατηρήσει ανάμεσα στις φυλλωσιές μια περίεργη λάμψη. Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω, θα πέσει πάνω στη Μαρίνα και μια σφαίρα θα τον βρει στο κεφάλι. Μια σφαίρα που προοριζόταν για τη Μαρίνα και έφυγε από το όπλο του Ευθύμη Φαρμάκη. «Αντώνηηηηηη», θα ακουστεί με θρήνο η φωνή της Μαρίνας, εκείνος όμως δεν θα την ακούει. Η αγκαλιά της θα γεμίσει με αίματα και μάταια θα προσπαθεί να τον ξυπνήσει. «Μείνε δίπλα μου... Είμαι εδώ. Με ακούς; Μην παραιτείσαι», θα του φωνάξει, ενώ οι πιο ψύχραιμοι θα έχουν ήδη καλέσει το ασθενοφόρο. Από μακριά ο Ευθύμης θα τα έχει βάλει με την τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ούτε αυτή τη φορά και η σφαίρα του βρήκε τον Αντώνη.

Η Αιμιλία δίνει τελεσίγραφο στον Παύλο!

«Δέχτηκα να κάνουμε μια νέα αρχή με την προϋπόθεση ότι θα αφήσεις τις έχθρες και τις βεντέτες του παρελθόντος πίσω σου. Δεν μπορώ να είμαι μαζί σου και να μην ξέρω τι σκέφτεσαι, Παύλο. Για πόσο νομίζεις θα είσαι σε θέση να πολεμάς τους Σταματάκηδες; Δεν βαρέθηκες πλέον;», θα του πει ξεκαθαρίζοντας έτσι τις προθέσεις της. Ο Παύλος Βρουλάκης που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο βεντέτας, θα κλονιστεί από τις κουβέντες της πρώην γυναίκας του και θα κληθεί να πάρει εκ νέου αποφάσεις. Το μόνο που δεν θέλει είναι να τη χάσει για μια ακόμη φορά από τη ζωή του.

Ο Μαθιός κατηγορείται για φόνο

Ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν θα ησυχάσει αν δεν δει πίσω από της φυλακής τα σίδερα τον Μαθιό Σταματάκη. Για ακόμη φορά λοιπόν δεν θα διστάσει να τον μπλέξει. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θα τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του πρώην βοηθού του, του Πάνου. Η οικογένεια Σταματάκη όμως, γνωρίζοντας την εμπάθεια που τρέφει ο Φαρμάκης προς το πρόσωπό του, ούτε για μια στιγμή δεν θα πιστέψει ότι ο Μαθιός είναι ένοχος. Αντίθετα, θα τον κρύψουν μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά του.

Η Ασπα δέχεται πρόταση γάμου

Ο Μύρωνας ερωτεύτηκε την Ασπα από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε και δεν το έκρυψε ποτέ. Από τη στιγμή που εκείνη έμεινε μόνη της, μετά τον θάνατο του Αγγελου, δεν σταμάτησε να της δείχνει την αδυναμία που της έχει, όμως ακόμα και αυτό για τον αστυνομικό της Ανω Ποριάς δεν ήταν αρκετό. Ετσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και έτοιμος να σου χαρίσω όλα τα καλά του κόσμου. Αρκεί να μου πεις μόνο το ναι», της λέει και εκείνη παρόλο που σοκάρεται, τελικά θα απαντήσει θετικά. Ακόμα μια αγάπη βρίσκει ανταπόκριση στην πολύπαθη γη της Ανω Ποριάς, όπου μόνο οι βεντέτες ευδοκιμούν!