Περπατούσαν γοργά χωρίς να κοιτάνε την κάμερα - Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Που τους "τσάκωσαν"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περπατούσαν γοργά χωρίς να κοιτάνε την κάμερα - Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και... με την βούλα, αφού πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Μετά τα όσα ακούστηκαν για τη σχέση τους, την επιβεβαίωσαν με την βόλτα τους, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας.

Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε πει το μοντέλο στην πρώτη του δήλωση για τη σχέση τους, και όπως φαίνεται με αυτό τον τρόπο, "έστρωνε" το έδαφος για την εμφάνιση τους.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Μάστορα - Καληφώνη

Μπορεί φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, όταν άνδρας πολύ γνωστός (δείτε εδώ ποιος) την πλησίασε και την φλέρταρες έντονα, ωστόσο, όχι μόνο είναι μαζί αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά σε ανάρτηση που είχε κάνει είχε εξομολογηθεί πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο όχι τόσο νωρίς.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, επιβεβαίωσε την σχέση τους και με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.