Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Αισθάνομαι τρελάρας» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το Night Out

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Αισθάνομαι τρελάρας» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το Night Out

Το πρωί της Παρασκευής (17/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής, που πρόσφατα είχε προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων με το φιλί που έδωσε στον αέρα της εκπομπή του, στο Mega (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε λόγο για την εμπειρία του, ως παρουσιαστής στο Night Out και μετά από αυτό εφνιδίασε την Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό κοινό με την απάντηση που έδωσε.

Οι δηλώσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Πρωινό μας

«Είμαι σε ένα πλατό και το διασκεδάζω. Δεν ξέρω γιατί με εμπιστεύονται και με έχουν εκεί μπροστά και τα λέω. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Δεν την καταλαβαίνω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν μερικές φορές. Αισθάνομαι τρελάρας. Δεν ξέρω αν θα με εμπιστευόμουν σε σοβαρά πράγματα.

Δεν με ενδιαφέρουν τα αντικειμενικά στοιχεία, δηλαδή, δεν ξέρω αν θα κάνω πράγματα για να εξυπηρετήσω τη δουλειά αν δεν τα αγαπώ. Δεν ξέρω αν ως παραγωγός θα με εμπιστευόμουν. Αν σταματήσω να περνάω καλά θα φύγω», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός μίλησε για αυτά που θέλει να μάθει: «Δεν το βίωσα ως μετάβαση το να περάσω από την υποκριτική στην παρουσίαση. Είναι ένας ακόμα ρόλος που ναι μεν έχει στοιχεία του εαυτού μου, αλλά παραμένει ένας ρόλος. Και τον αγαπώ, ακριβώς γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψω έναν πολυδιάστατο οικοδεσπότη που είχα πάντα κρυμμένο μέσα μου».