Ελένη Μενεγάκη: «Συγνώμη αλλά...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό μέλλον του Ουγγαρέζου

Το ανακοίνωσε στον αέρα του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Συγνώμη αλλά...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό μέλλον του Ουγγαρέζου

Εδώ και λίγους μήνες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχουν απασχολήσει αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με την κόντρα που επικρατούσε μεταξύ τους και οι σπόντες που πετούσε ο ένας στον άλλον (δείτε εδώ πως το ξεκαθάρισαν), αλλά τώρα οι σχέσεις τους έχουν πάει προς το καλύτερο.

Το μεσημέρι (17/2) της Παρασκευής, λοιπόν, ξεκίνησαν με τα τηλεοπτικά νέα για ακόμα μία ημέρα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και η συζήτηση στράφηκε γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον των Ράδιο Αρβύλα, που θα ολοκληρώσουν για φέτος τις εκπομπές τους στις 7 Απριλίου.

Αμέσως, μετά όμως, η παρουσιάστρια του MEGA μετά από την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, της ξέφυγε μια ατάκα που αφορούσε το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τον Ουγγαρέζο

«Το θέμα είναι ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του και το θέμα είναι αν είναι και του χρόνου σίγουρα στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία τους θα τεθεί από μηδενική βάση, από ό,τι ρώτησα και έμαθα. Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν ξέρω αν θέλουν να κάνουν στο καπάκι ξανά τηλεόραση» είπε αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Κουράστηκαν τα παιδιά» σημείωσε με έντονη δόση χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τη δημοσιογράφο να τον παροτρύνει για την επόμενη σεζόν να ζητάει δύο ρεπό μέσα στην εβδομάδα.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη παρενέβη και είπε: «Συγγνώμη αλλά για του χρόνου, έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του. Για του παραχρόνου να τα σκέφτεται, να παίρνει ιδέες και να τα προτείνει».

Να υπενθυμίσουμε ότι στις (8/2) στην εκπομπή του Mega, έγινε ένας όλο νόημα διάλογος μεταξύ Μενεγάκη και Πούμπουρα και πήγε κάπως έτσι:

«Εσένα που είσαι τοξότης, τι θα σου φέρει ο Κρόνος; Σε επηρεάζει σίγουρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον συνεργάτη της να απαντά: «Εγώ ρώτησα μέσα τη Σμάρω και μου είπε ότι υπογραφές μετά τις 28 Φεβρουαρίου και deal και τέτοια», με την Ελένη Μενεγάκη να τονίζει: «Είσαι έτοιμος να το κλείσεις; Βάλτο μετά τις 28 με χαμόγελο να το κλείσεις».