«Μου έλεγε αστυνομικός ότι την απομαγνητοφώνησαν και...» - Ο Πάνος Σόμπολος ξεκαθαρίζει για την συνέντευξη της Πισπιρίγκου & του Δασκαλάκη από τον γιο του

«Ο Γιώργος απλώς έκανε τη δουλειά του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έλεγε αστυνομικός ότι την απομαγνητοφώνησαν και...» - Ο Πάνος Σόμπολος ξεκαθαρίζει για την συνέντευξη της Πισπιρίγκου & του Δασκαλάκη από τον γιο του

Ο Πάνος Σόμπολος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής 17/2 και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τον γιο του, Γιώργο, σχετικά με την ανάμειξή του στην υπόθεση της Πάτρας. Ο ίδιος ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με αυτή και την "άνοιξε" ουσιαστικά, ωστόσο αργότερα κατηγορήθηκε από τον Αλέξη Κούγια για αυτό.

Ο πατέρας του δημοσιογράφου, λοιπόν, εξήγησε πως το παιδί του δεν πήρε κανένα αντάλλαγμα για να κάνει την συνέντευξη με τον Μάνο Σασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά αντιθέτως δούλεψε πολύ σκληρά για να καταφέρει να βγάλει την αλήθεια προς τα έξω (δείτε εδώ τα μηνύματα που έστελνε ο πατέρας των παιδιών στην 34χρονη κατηγορούμενη όσο είχε άλλη σχέση).

Το ξεκαθάρισμα του Πάνου Σόμπολου για τον γιο του μετά την συνέντευξη με την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη

«Δεν υπάρχει αντάλλαγμα. Ο Γιώργος απλώς έκανε τη δουλειά του, όπως όλοι οι συνάδελφοι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τους γονείς, το ίδιο και ο Γιώργος. Έναν μήνα ήταν στην Πάτρα και προσπαθούσε και τελικά τα κατάφερε. Ήταν πολύ αποκαλυπτική η συνέντευξη, αφού μου έλεγε αστυνομικός ότι την απομαγνητοφώνησαν και μοίρασαν αντίγραφα σε όσους ασχολούνται με την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον γιο του

Ο Πάνος Σόμπολος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Την αγάπη του για το επάγγελμα αλλά και την δημοσιογραφία μετέδωσε επιτυχώς και στον γιο του, Γιώργο Σόμπολο.

Σήμερα ο Γιώργος έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και έχει καταφέρει να καταξιωθεί στον χώρο. Μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει και την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. (Δείτε τις καταθέσεις που καίνε την Ρούλα). Ποια είναι όμως τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του και την ακολουθεί μέχρι σήμερα;

Ο Γιώργος Σόμπολος είναι 40 χρονών και εργάζεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ από το 19998, στην εφημερίδα «Μακεδονία», ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Από το 2001 και μέχρι το 2018, συνεργάστηκε με τα ξένα πρακτορεία "Associated Press", "Reuters".

Αρθρογραφούσε σε περιοδικά, έχει δώσει ανταποκρίσεις για σοβαρά θέματα σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα Ενημέρωσης σε αρκετές χώρες του κόσμου. Από τις αρχές του 2004 έως σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR".

Παράλληλα με ην επαγγελματική του επιτυχία, ο Γιώργος έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια, μία κόρη και έναν γιο.

Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο πατέρας του Πάνος του είχε δώσει μια μεγάλη συμβουλή.

«Ο γιος μου ακολούθησε το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήθελα και η κόρη μου να το κάνει, αλλά εκείνη προτίμησε τη δικηγορία. Έχω πει στα παιδιά μου να αγαπάνε τη δουλειά, αλλά την οικογένειά τους να την έχουν πάνω από όλα. Αναπληρώνω τις ώρες που έχω χάσει με τα παιδιά μου, περνώντας χρόνο με τα εγγόνια μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πάνος.