Πανέμορφη και με αφάνα μαλλί - Σπάνια εμφάνιση για την "Δεβόρα" 25χρόνια μετά το "Εκείνες και εγώ" στο πλάϊ του Γιάννη Μπέζου

Τρομερή αλλαγή!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πανέμορφη και με αφάνα μαλλί - Σπάνια εμφάνιση για την

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Οικόπεδα με θέα” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, μαζί με τους Άρη Λεμπεσόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Θανάση Κουρλαμπά, Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα, Μάριο Μαριόλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/2 στο "θέατρο Άνεσις" βρέθηκε η Νίκη Σερέτη.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε από τις κάμερες - «Ξεχάστε το!»: Ο εκνευρισμός του Μπέζου σε ερώτηση δημοσιογράφου

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ερμηνεία της στο "Εκείνες και εγώ", ώς "Δεβόρα" πριν από - 25χρόνια - παραβρέθηκε στο θέατρο για να απολαύσει τον αγαπημένο φίλο της Γιάννη Μπέζο.

Έτσι είναι η "Δέβορα" 25 χρόνια μετά το "Εκείνες και εγώ"

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εν λόγω σειρά που παρουσιάστηκε ως remake στις τηλεοπτικές οθόνες το 1996 και ολοκληρώθηκε το 1998, ο Γιάννης Μπέζος υποδυόταν τον πρωταγωνιστή Ζάχο Δόγκανο ενώ η Νίκη Σερέτη την οικιακή του βοηθό Δεβόρα.

Οι δυο τους, έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική τηλεόραση ως τηλεοπτικό δίδυμο και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Δέβορα από το 'Εκείνες και εγώ'
(ndp)

Η Νίκη Σερέτη σε συνέντευξη της στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Εκείνες κι εγώ» όπου υποδύθηκε την Ντέμπορα, την οικιακή βοηθό του Ζάχου Δόγκανου.

Η Νίκη Σερέτη, εξήγησε πως ο Γιάννης Μπέζος ήταν πολύ καλός και μάλιστα έλεγε ανέκδοτα στους ηθοποιούς πριν το γύρισμα για να τους κάνει να νιώσουν πιο άνετα.

«Η "σπακανόπιτα" έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς. Στα πρώτα επεισόδια μιλούσα με την μπάσα φωνή μου, αλλά τελικά έβαλα στοιχεία δικά μου στο ρόλο.

Ο Γιάννης Μπέζος, μας έλεγε ανέκδοτα και γελούσαμε συνέχεια πριν το γύρισμα. Το κακό ήταν ότι δε μπορούσα να κρατηθώ. Όταν τελείωνε η σειρά και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα, είχα μεγάλη συγκίνηση.

Δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοιο απόηχο ο ρόλος μου», είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη.