Αποχώρησε από τις κάμερες - «Ξεχάστε το!»: Ο εκνευρισμός του Μπέζου σε ερώτηση δημοσιογράφου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αποχώρησε από τις κάμερες - «Ξεχάστε το!»: Ο εκνευρισμός του Μπέζου σε ερώτηση δημοσιογράφου

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα προσβλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με τους ηθοποιούς και το νέο προεδρικό διάταγμα που αφορά τους ηθοποιού και όχι μόνο.

Βέβαια, ο Γιάννης Μπέζος μετά από όλα αυτά κλήθηκε να απαντήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε την εδώ) μετά από εννιά μήνες ακροαματικής διαδικασίας και ο ίδος αρνήθηκε, να απαντήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Η απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όταν παίζουν τα θέατρα είναι γεμάτα. Η δουλειά η δική μας είναι άλμα στο κενό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Και γι’ αυτό δεν μπορούν να την καταλάβουν οι περισσότεροι και δεν χρειάζεται να την καταλάβουν και δεν πρέπει να την καταλάβουν. Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά, πολύ γοητευτική, πολύ σκληρή και πολύ ανταγωνιστική. Σου χαρίζει μεγάλες χαρές και μεγάλες πίκρες», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στην ερώτηση «ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά που σας έχει χαρίσει η δουλειά», ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις, αυτά είναι για τα νέα παιδιά που πρωτοβγαίνουν. Δεν απαντάω σε αυτά».

Όσον αφορά την εκπομπή στο Open, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Προς το παρόν δεν έχει γίνει συζήτηση για του χρόνου».

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κατάθεση του ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Μπέζου με τον οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ήταν καλοί φίλοι. Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν γιατί μίλησε τόσες πολλές φορές για τον ηθοποιό, ενώ οι δημοσιογράφοι θέλησαν να αποσπάσουν μια δήλωση του.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα λοιπόν ο Γιάννης Μπέζος, το βράδυ της Τετάρτης 18/1, στη late night εκπομπή στο Action 24, έδωσε τελικά την απάντηση του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι ποου με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασια», είπε.