Ελένη Βουλγαράκη: Αληθεύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης; - Όλη η αλήθεια

Ισχύει ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: Αληθεύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης; - Όλη η αλήθεια

Από το πρωί της Πέμπτης (16/2) κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Ελένη Βουλγαράκη είναι έγκυος. Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφο της (δείτε εδώ με τι έχει να κάνει) σύμφωνα με πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera Radio, διανύει τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, η παρέα του γνωστού παρουσιαστή, που αποτελείται από τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Γιώργο Λιανό, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη, το αποκάλυψε.

Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη έγκυμοσύνη της Ελένης Βουλγαράκη

Για την ακρίβεια, ο Παναγής Τζωρτζάτος ανέφερε ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει κλείσει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα έχει κάνει την αυχενική διαφάνεια, μία εξέταση που θεωρείται υψίστης σημασίας για μία εγκυμονούσα γυναίκα.

Μάλιστα, ρώτησε τον συνεργάτη του, Γιώργο Λιανό, αν ο James Καφετζής πρόκειται να μπει στο Survivor All Star. Το όνομά του φυσικά δεν αναφέρθηκε τυχαία καθώς πριν από λίγους μήνες η Ελένη και ο James φαίνεται να είχαν έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν ποτέ αν είναι ζευγάρι.

Ύστερα, από σημερινές φήμες που κυκλοφόρησαν, δεν αληθεύει ότι η Ελένη Βουλγαράκη είναι έγκυος και ήταν απλώς μια φάρσα των παρουσιαστών.

Η Ελένη Βουλγαράκη σε έξοδο της
(ndp)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Βουλγαράκη είχε αναφερθεί στον Καφετζή, στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι" και είπε: «Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον James, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις;

Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον James να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον James”. Η κυρία Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω».