«Η γυναίκα μου...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Τι ανέφερε για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η γυναίκα μου...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά και στο γεγονός πως φέτος απουσιάζει από τον χώρο της τηλεόρασης.

Ο ίδιος δεν παρουσιάζει κάποιο πρότζεκτ ή κάποια εκπομπή, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται από εκεί τις σκέψεις του αλλά και διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, χαμό είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό μια ανάρτηση που είχε κάνει για Βανδή - Μπισμπίκη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση. Η τηλεόραση ήταν ότι έπρεπε για μένα σε μια περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα λόγω πανδημίας. Δεν μου λείπει καθόλου και η γυναίκα μου από την τηλεόραση, διότι την χαίρομαι και την απολαμβάνω στο σπίτι, όπως είχα συνηθίσει για πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σχετικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη είπε:

«Γιατί να μην είναι η Σοφία Αλιμπέρτη στην τηλεόραση; Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, είναι η Σοφία. Έχει γράψει σπουδαία πορεία στην τηλεόραση τα χρόνια που επέλεξε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Δεν είμαι σε μαγαζιά γιατί αφενός δεν δέχομαι προτάσεις και αφετέρου θα τις απέρριπτα, οπότε γι’ αυτό ίσως και δεν τις δέχομαι. Δεν μου αρέσει η ρουτίνα, δεν θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στο ίδιο μαγαζί, στο ίδιο καμαρίνι, στο ίδιο πρόγραμμα», τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης.