«Για εμένα η ιστορία...» - Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Θα συνεχίσει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για εμένα η ιστορία...» - Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MYTV παραχώρησε ο Στρατής Χατζησταματίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας τρίτης τηλεοπτικής σεζόν της σειράς «Σασμός». Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Μανόλης αποκάλυψε και την πιο δύσκολη για τον ίδιο σκηνή μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Η κρυφή σχέση του Ευθύμη με την Αιμιλία - Σούπερ αποκλειστικό!

Οι δηλώσεις του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό

Αν αποφασιστεί να γίνει τρίτος κύκλος του Σασμού, θα ήθελες να συνεχίσεις;

Αν η ιστορία του Μανόλη έχει ένα ενδιαφέρον και δεν κλείσει, με έναν τρόπο θα με ενδιέφερε. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να πούμε ότι πάμε τρίτη χρονιά επειδή η σειρά έχει επιτυχία και ανταπόκριση στον κόσμο. Έχει νόημα η τρίτη χρονιά αν έχουμε να πούμε μια ιστορία. Για εμένα η ιστορία έχει ενδιαφέρον και η ομάδα των συντελεστών, ειδικά στη μυθοπλασία, είναι το πιο σημαντικό.

Ποια σκηνή ήταν η πιο δύσκολη για εσένα μέχρι στιγμής;

Υποκριτικά είναι πολλές οι σκηνές που με έχουν δυσκολέψει. Κάποιες σκηνές που είναι δύσκολες με βασανίζουν για το πως θα γυριστούν. Η σκηνή που ο Μανόλης εξομολογείται στον παπά τον φόνο του Μαθιού με απασχολούσε πολύ πως θα βγει.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός (20/2 με 24/2)

Δευτέρα 20/2

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αργυρώ με τον Αστέρη και τον Βαγγέλη, οι οποίοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Σταύρο προκειμένου να το πάρουν το παιδί. Εκείνος έχει εγκαταλείψει την καλύβα όπου βρισκόταν απομονωμένος για να μην τον βρουν και έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Ολες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Η Αργυρώ δεν σταματά να ανησυχεί. Το μόνο που θέλει είναι το παιδί της. «Τι κακό του έκανα; Γιατί μου το κάνει αυτό; Και στην τελική τι θα πετύχει, ρε Βαγγέλη; Δεν καταλαβαίνει πως με τη συμπεριφορά του δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του;», ρωτά τον αδελφό του πρώην άντρα της κι εκείνος της λέει πως δεν έχει λόγο να φοβάται για το παιδί.

«Ο Πετράκης είναι η ζωή του Σταύρου. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα τον έβαζε σε κίνδυνο. Γι’ αυτό να είσαι σίγουρη», της τονίζει. Η Αργυρώ και πάλι δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το μόνο θετικό είναι ότι ο Αστέρης είναι εκεί και της κρατάει το χέρι σφιχτά. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. «Παναγιά μου, φύλαγέ μου τσι γιους μου. Δεν θα αντέξω να πάθουν πράμα. Και εσύ, Βασίλη μου. Εχε τον νου σου μη φάνε το κεφάλι τους. Ούτε ξέρω πού είναι, ούτε τι δουλειές σκαρώνουν. Πέρασε η εποχή που μου μιλούσαν», λέει στον άντρα της κοιτώντας ψηλά και έχοντας τη φωτογραφία του στα χέρια της.

Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου και εκείνος γίνεται έξαλλος. «Πώς άφησες να συμβεί αυτό; Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει το πάνω χέρι και θα αρχίσει να “τρώει” αθώο κόσμο. Σου είχα πει να είσαι προετοιμασμένος και να τον σταματήσεις αν χρειαστεί. Λευτέρη, πρόσεχε. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος που θα θελήσει να βγάλει από τη μέση», του μηνύει ,ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου.

Τρίτη 21/2

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί, ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει. «Σε παρακαλώ, αδελφέ. Θα σου δώσω το παιδί αλλά βοήθησέ με να φύγω μακριά. Εκανα μια μεγάλη βλακεία και την πλήρωσα. Βοήθησέε με να ξεμπλέξω», θα είναι λίγα από τα λόγια του, όμως οι εξελίξεις θα τον προλάβουν και ο Μαθιός με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν. Ολοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας που τελικά δεν θα είναι καλή αφού ο Σταύρος σε μια περίεργη στροφή θα χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και θα τρακάρει άσχημα.

Σασμός νέα επεισόδια

Οι πρώτες βοήθειες θα φτάσουν και θα τον οδηγήσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ολοι θα ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας του, κυρίως όμως θα ηρεμήσουν που ο μικρός Πέτρος έφτασε σώος και αβλαβής στην αγκαλιά της μητέρας του. Η οικογένεια Βρουλάκη νιώθει πλέον πιο ήρεμη γνωρίζοντας πως το παιδί είναι καλά. Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και τον Νικηφόρο, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του να συνεργάζεται κανείς με τον Φαρμάκη.«Θα σας βοηθήσω να ξεμπλέξετε. Αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός και καλά θα κάνετε να απομακρυνθείτε από τις επιχειρήσεις του Ευθύμη», τους συνιστά.

Ο Μανόλης όμως ανησυχεί. «Εγώ του χρωστάω λεφτά, Λευτέρη. Ξεχνάς πως μου έδωσε ένα σημαντικό ποσό για τον πατέρα μου, για να ξεχρεώσει το δάνειο; Θεωρείς πως μετά από αυτό θα με αφήσει απλά να φύγω από τις επιχειρήσεις του; Δεν θα με ψάξει;», τον ρωτά και ο φίλος της αδελφή του τού υπόσχεται να τον βοηθήσει όσο και όπως μπορεί. Νάντια και Νικηφόρος κάνουν τεστ DNA.

Διαβάστε επίσης: «Η αγκαλιά της θα γεμίσει αίματα» - Η Αργυρώ πενθεί για την μητέρα της!

Τετάρτη 22/2

Ο Παύλος ζητά από την Αιμιλία μια απάντηση για τη σχέση τους. «Είπα στον Δημήτρη να χωρίσουμε, του είπα ότι θέλω να δώσω μια ευκαιρία στη σχέση μας και με ρωτάς αν θέλω να είμαι μαζί σου; Ναι, είμαι έτοιμη να κάνω μια νέα αρχή, όμως αν είναι να είμαστε ξανά μαζί, θέλω να ξέρεις πως δεν θα ανεχτώ κόντρες, βεντέτες και αιματοκυλίσματα. Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θέλω να παραμείνουν. Δεν θέλω να ανησυχώ πού είσαι και τι ετοιμάζεις, Παύλο. Τέρμα η κόντρα με τους Σταματάκηδες και οι απειλές με την Καλλιόπη, το άκουσες;», του δηλώνει και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Στο μεταξύ, η Νάντια με τον Νικηφόρο κάνουν το τεστ DNA για να δουν αν όντως είναι αδέλφια.

Η ανεύρεση του πτώματος του Πάνου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία, κάνει καχύποπτο τον Αντώνη και προκαλεί νέα σύγκρουση μεταξύ της Θοδώρας και του Λευτέρη, που καλείται να αποφασίσει πια ποιο δρόμο θα επιλέξει.

Σασμός εξελίξεις εβδομάδας

Στο μεταξύ η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Νικηφόρος μιλά με τον παπα-Μιχάλη για το παλιό τεστ DNA. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική. Ο Παύλος από την άλλη καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη με την πρώην του!

Πέμπτη 23/2

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με τη Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουν πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο του άτυχου άντρα είναι ο Μαθιός και ταράζονται. Ξέρουν πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται φυσικά ο Ευθύμης, όμως προς το παρόν δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους για να το αποδείξουν. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για τον φόνο του Πάνου σφίγγει.

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA.«Το κορίτσι αυτό φαίνεται πως μπορεί να είναι αδελφή σου, όμως μπορεί και να μην είναι, στην περίπτωση που εσύ είσαι τελικά παιδί του Μαθιού. Εχει όμως αυτό κάποια αξία; Το μόνο που θα ήθελα να κάνεις, παιδί μου Νικηφόρε, σε κάθε περίπτωση είναι να σεβαστείς αυτό το κορίτσι που έχει υποφέρει τόσο στη ζωή του. Να σεβαστείς ακόμα και την απόφαση των δικών σου να της δώσουν ένα σπίτι, φροντίδα και αγάπη. Ξέρω πως τα συναισθήματα δεν κρύβονται εύκολα, όμως ορισμένες φορές για το καλό των άλλων πρέπει να κάνουμε εμείς ένα βήμα πίσω» ,τον συμβουλεύει. Ωστόσο, η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα βάλει σε μπελάδες τόσο τον εαυτό της όσο και τον ίδιο τον Νικηφόρο.

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε από την ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του...» - Θλίψη για τον ηθοποιό του Σασμού, Θάνο Μπίρκο

Παρασκευή 24/2

Ο Μαθιός κρύβεται για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη και η Βασιλική αγωνιούν. ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Η σχέση της Αργυρώς με την Ασπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Ασπα που το σκέφτεται. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

Αφού η περιπέτεια του μικρού Πέτρου έχει λήξει και στην οικογένεια κυριαρχεί η χαρά, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν αυτό που οι συνθήκες πριν λίγο καιρό δεν τους το επέτρεπαν. Τον γάμο τους. Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ανακοινώνουν στην Αργυρώ, τη γιαγιά Ειρήνη και την Ασπα την απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν φύγουν για την Αθήνα και η χαρά όλων είναι διάχυτη. Η Αργυρώ είναι σίγουρη πως η μητέρα της θα κάνει μια νέα αρχή με αυτόν τον άντρα στην Αθήνα και δεν μπορεί παρά να δώσει την ευχή της. Το ίδιο όμως κάνουν με τη σειρά τους και η γιαγιά με την Ασπα, τονίζοντας όμως το πόσο πολύ θα τους λείψει η παρουσία της.