Θηλάζει την κόρη της μέσα στο αμάξι - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη

Πριν το επαγγελματικό ραντεβού της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια νέα καθημερινότητα διανύει τον τελευταίο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πλέον είναι μανούλα ενός γλυκύτατου κοριτσιού (δείτε εδώ γιατί χρειάστηκε να πάνε πρόσφατα στον γιατρό). Φυσικά, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής λάμπουν από χαρά και δεν το κρύβουν στιγμή.

Μάλιστα, η όμορφη επαγγελματίες έχει επιστρέψει στην δουλειά της και παίρνει μαζί της την μπέμπα της αφού μέσα στην ημέρα έχει πολλά επαγγελματικά ραντεβού και η μικρή ακόμα θηλάζει.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 17/2 η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα story στο οποίο απαθανάτισε την στιγμή που θηλάζει το μωρό της μέσα στο αμάξι πριν από ένα επαγγελματικό της ραντεβού

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη την στιγμή που θηλάζει την κόρη της

«Κάποια τρώει στο αυτοκίνητο ανάμεσα στα ραντεβού της ημέρας και δεν είμαι εγώ. Δημόσια ευχαριστώ πολύ στα ραντεβού που φοράνε μάσκα και προστατεύουν την πιο μικρούλενια συνεργάτιδα που είχα ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Μαίρη Συνατσάκη.

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη την στιγμή που θηλάζει την κόρη της 

«Είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου...»

Τη Δευτέρα 30/1 μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε η Συνατσάκη στο προφίλ της έδωσε στους φίλους της να καταλάβουν, πως αν δεν πρόκειται για κάτι, που ενδεχομένως θα έκανε κακό στο παιδί της δε θα ήθελε να της στέλνουν άσκοπες συμβουλές.

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό.

Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.