«Θα έρχομαι στην Ελλάδα...» - Η απόφαση του Παύλου μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου

«Σκέφτομαι να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα έρχομαι στην Ελλάδα...» - Η απόφαση του Παύλου μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου

Τα αρχικά του πλάνα για την παραμονή του στην Ελλάδα άλλαξε ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος κι όπως φαίνεται θα είναι μικρότερη από αυτή που είχε προγραμματίσει αρχικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News από το στενό του περιβάλλον, ο 56χρονος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ θα φύγουν είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής είτε το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο, δεν θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη αλλά στο Λονδίνο, πιθανότατα για να οργανώσουν τη δεξίωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειας) και θα βρεθούν και πάλι στη Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου.

Οι δηλώσεις του Παύλου μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου

«O Παύλος δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσει. Η αλλαγή στο πρόγραμμά του έγινε την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο συνηθίζεται», δήλωσε στο Mega το περιβάλλον του Παύλου.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Live News, όλα είναι εντάξει για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. «Πάντα η Αθήνα είναι όμορφη, δεν υπάρχει θέμα. Σκέφτομαι να την επισκέπτομαι συχνά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έξοδος της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο Γλύξμπουργκ

Την Τετάρτη 15/2 βρέθηκαν στην Αθήνα ξανά η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με τα τρία παιδιά τους, για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε λίγες ημέρες, παρά την κατάσταση της υγείας της συζύγου του (δείτε εδώ την αλήθεια για την μάχη που δίνει).

Εκείνος δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις και όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα απάντησε: «Όπως πάντα, εδώ θα είμαστε», ενώ όσον αφορά την πληροφορία ότι θα πραγματοποιήσει μια αγορά ακινήτου δήλωσε: «Δεν έχω πολλά να πω γι’ αυτό, ευχαριστώ πολύ».

Όλη η οικογένεια, λοιπόν, μένει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ωστόσο την Πέμπτη 16/2 το ζευγάρι άφησε πίσω τα παιδιά του και αναχώρησαν οι δυο τους μπαίνοντας στο αμάξι τους διακριτικά.

Η κάμερα του youweekly.gr, όμως, βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί, φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι με γιλέκο, αλλά χωρίς γραβάτα, ενώ εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα, με γυαλιά στο πρόσωπο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κατευθύνθηκαν προς την λεωφόρο Συγγρού και φαίνεται πως σκοπεύουν να βρεθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα πραγματοποιηθεί και το μνημόσυνο.

Παύλος Γλύξμπουργκ Μαρί Σαντάλ

Μαρί Σαντάλ