Φως στο Τούνελ: «Παναγία μου, Χριστέ μου! Έχουμε "βόμβα" στα χέρια μας...» - "Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη με το τηλεφώνημα που δέχτηκε

Δεν ήθελε να πάει ούτε σε διάλειμμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Παναγία μου, Χριστέ μου! Έχουμε

Το βράδυ της Παρασκευής 17/2 η εκπομπή Φως στο Τούνελ με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη, επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ασχολήθηκε με δυο πολύκροτες υποθέσεις και έκανε αποκαλύψεις που κανείς άλλος δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να κάνει...

Μια από αυτές ήταν ο άνδρας που έψαχνε για 17 ολόκληρα χρόνια ωστόσο δυστυχώς δεν κατάφερνε να εντοπίσει. Τελικά, τα οστά του ανασύρθηκαν από το λιμάνι της Κέρκυρας μέσα στο αυτοκίνητό του - δείτε εδώ εικόνες φρίκης.

Χθες όμως, "πάγωσε" και με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από άγνωστο, το οποίο έκανε αναφορά σε μια άλλη υπόθεση πολύ μεγάλη που έχει ασχοληθεί η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Το τηλεφώνημα στο Τούνελ και το σοκ της Αγγελικής Νικολούλη

Την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη μιλούσε για την υπόθεση της Κέρκυρας, της έκανε νόημα συνεργάτης της να πάει κοντά της για ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε και έδινε πληροφορίες για μια άλλη μεγάλη υπόθεση που έχει ασχοληθεί.

Της έδειξε λοιπόν, από που έγινε το τηλεφώνημα και τις πληροφορίες που δόθηκαν. Τότε, η παρουσιάστρια έπαθε μεγάλο σοκ και δεν το έκρυψε λεπτό.

«Για άλλη πολύκροτη υπόθεση που έχει ασχοληθεί η εκπομπή! Ααα! Τι είναι αυτό; Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό είναι αυτό που λέμε Θεία Δίκη», αντέδρασε αρχικά.

Όταν από το ακουστικό της είπαν να πάει σε διαφημίσεις τότε ανέφερε «Τι λες Σωτήρη τώρα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε εδώ στα χέρια μας ποιο διάλειμμα που λες εσύ. Την έχεις ακουστά την Θεία Δίκη; Αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει..

«Πω πω Παναγία μου, Χριστέ μου...», είπε σοκαρισμένη στη συνέχεια.