Ναταλία Γερμανού: «Αποφάσισα να σταματήσω» - Η ανακοίνωση στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται"

«Είναι από αυτές τις μέρες που δεν θέλω να κάνω τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Αποφάσισα να σταματήσω» - Η ανακοίνωση στον αέρα του

Με μια ανακοίνωση ξεκίνησε την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου 18/2. Αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA, θέλησε να αποκαλύψει τα όσα νιώθει και βιώνει από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στα στούντιο.

Άκρως χιουμοριστική εξομολογήθηκε πως σήμερα δεν είναι η ημέρα της και δεν θα ήθελε ιδανικά να δούλευε, γεγονός που άφησε να το καταλάβουν και όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η ανακοίνωση της Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Αφού λοιπόν ξεκίνησε η ζωντανή εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, είπε με χιούμορ: «Σήμερα είναι μια από τις μέρες που έρχομαι εδώ για την εκπομπή, με ετοιμάζουν και μετά από λίγο κοιτιέμαι στον καθρέπτη και λέω πώς είμαι έτσι; Τι λάθος έχει συμβεί; Κατεβαίνω κάτω, μας βάζουν τα καλώδια όλα... Κοιτάω πέρα δώθε και κάτι που φταίει. Γιατί αυτή η κάμερα είναι έτσι; Γιατί όλο αυτό πάει λάθος; Με ρωτάνε και λέω λοιπόν: "Δεν είναι κάτι, είναι μια από αυτές τις μέρες, που απλά δεν θέλω να κάνω τηλεόραση". Ναι λοιπόν κουράστηκα και αποφάσισα να τη σταματήσω»

Δείτε και το ξέσπασμα κατά τηλεθεάτριας: «Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού

Μπορεί να κουράστηκε αλλά δέχτηκε πρόταση "φωτιά" για τη νέα σεζόν

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό Τηλέραμα έγινε γνωστή και άλλη μια εξέλιξη σχετικά με τα τηλεοπτικά της Ναταλίας, καθώς είναι πολύ πιθανό από του χρόνου να έχει διπλό ρόλο στο κανάλι.

Πιο αναλυτικά το συμβόλαιό της είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα οι συζητήσεις της αφορούν και σε μία βραδινή εκπομπή, είτε για το Secret song, είτε για το Fame story σε περίπτωση, που το κανάλι πάρει τα δικαιώματά του.