Χαμός σε νυχτερινό μαγαζί με την Καλομοίρα - Ούρλιαζε ο κόσμος όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "Secret Combination"

Μοναδικές στιγμές! Έφερε μνήμες από την Eurovision

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός σε νυχτερινό μαγαζί με την Καλομοίρα - Ούρλιαζε ο κόσμος όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Καλομοίρα, καθώς ετοιμάζει δυναμικό comeback με νέο cd. Η τραγουδίστρια λοιπόν, μπαίνει συχνά στο studio όπου ερμηνεύει τα καινούργια της κομμάτια. Ανάμεσα όμως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει και τις εξόδους της.

Το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί Shamone και αποθεώθηκε από τους θαμώνες που διασκέδαζαν. Ανέβηκε πάνω στην σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η Καλομοίρα, εντελώς ανανεωμένη, αφού άλλαξε τα μαλλιά της και δεν θυμίζει καθόλου στο κορίτσι που γνωρίσαμε πριν από 15 περίπου χρόνια (δείτε πως ήταν τότε), έφερε πολλές μνήμες στο μυαλό μας. Βέβαια, την έχουν κράξει και άσχημα για το νέο της look - δείτε εδώ.

Πάνω στην σκηνή τραγούδησε την μεγάλη της επιτυχία "Περιμένω" αλλά και την επιτυχία της Eurovision που μας έφερε την τρίτη θέση "Secret Combination".

Η αποθέωση της Καλομοίρα επί σκηνή

Επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα;

Όταν πραγματοποιήθηκαν τα Madwalk είχε μιλήσει στις κάμερες για την ζωή της στην Αμερική (δείτε το σπίτι της), τα επαγγελματικά της, τα παιδιά της αλλά και για το fame story. Να σημειωθεί πως το youweekly.gr ήταν στα MadWalk και έχουμε σούπερ αποκλειστικά.

«Θα ήθελα να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να χάσουν τους φίλους και τους παππούδες τους», αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική. «Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είναι διάσημη», είχε πει στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της: «Θα σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω κριτής στο fame story. Πιστεύω θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές».