«Τι να κάνει ο στυλίστας! Να αυτοπυρποληθεί σε...» - Ασύλληπτο κράξιμο από τον Παπανώτα στον Κοκλώνη στην πρεμιέρα του J2US

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι να κάνει ο στυλίστας! Να αυτοπυρποληθεί σε...» - Ασύλληπτο κράξιμο από τον Παπανώτα στον Κοκλώνη στην πρεμιέρα του J2US

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου του J2US (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς) και την ώρα που προβαλλόταν, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη, κράζοντας το lοοk του. Βέβαια, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το show.

Η ανάρτηση του Παπανώτα για τον Κοκλώνη

«Αντε πες μου τώρα τι να κάνει ο στυλίστας:
1. Να αυτοπυρποληθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην Σανς Ελιζε στο Παρίσι, έξω από την πιο ακριβή μπουτίκ?
2. Να κάνει απεργία πείνας έξω από το πλατό της εκπομπής?
3. Να σκίσει τα πτυχία του και να το γυρίσει σε εκδοροσφαγέας ή λιμενεργάτης για να βγάλει το ψωμί του?
Ούτε σε πίστα το συνολάκι! Διότι στην πίστα κινδυνεύεις να σου έρθει ντομάτα ( αν τρώνε στα τραπέζια) ή κάνα ποτήρι στο δόξα πατρί ( αν δεν τρώνε αλλά μόνο πίνουν)...
Κατά τα άλλα υπέροχο το σόου! Φαντασμαγορικό. Αξίζει να το παρακολουθήσετε κι ας χρειάζεται ιώβειος υπομονή για τον...κεντρικό..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτά φόρεσε ο Κοκλώνης στην πρεμιέρα

«Επιστρέψαμε πάλι, πρεμιέρα απόψε και μου λείψατε πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή που όλοι τους ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ.

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.