«Όταν ερωτευόντουσαν...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για Βανδή & Μπισμπίκη μετά το επίμαχο βίντεό τους

Κρύβονται πολλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν ερωτευόντουσαν...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για Βανδή & Μπισμπίκη μετά το επίμαχο βίντεό τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον έρωτά τους, διότι όπου βρεθούν και όπου σταθούν εκδηλώνονται χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα βλέμματα που γυρίζουν προς το μέρος τους κάθε φορά, με αποτέλεσμα τα "καυτά" τους φιλιά να γίνονται viral και να σχολιάζονται έντονα από διάφορες προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, με άλλους να τους υποσητρίζουν και άλλους να τους "ξεφτιλίζουν" (δείτε εδώ το βίντεο που έγινε viral με την συμπεριφορά τους σε ταβέρνα στην Αράχοβα).

Την Κυριακή 19/2, ωστόσο, διέρρευσε ένα ακόμη βίντεό τους, κατά το οποίο βρίσκονται πάνω στη σκηνή του Enastron, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή μετά το Just The 2 of Us και ο ηθοποιός χορεύει με πάθος ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και την φιλάει, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο εκείνη κάθεται στα πόδια του και εκείνος την αγγίζει σε επίμαχα σημεία του σώματός της μπροστά στους θαμώνες που φώναζαν και σφύριζαν (δείτε τα όλα εδώ).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για την Βανδή & τον Μπισμπίκη μετά το ερωτικό τους βίντεο

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, την ίδια ημέρα, και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμενα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που χόρευσε ο Μπισμπίκης εκείνη τη στιγμή, εξηγώντας ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.