«Υπάρχει παίκτης της κόκκινης ομάδας που θέλω να μοιραστώ την καλύβα, αλλά έχει σχέση» - "Κόλαφος" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το Survivor All Star

Ε ρε τι έχει να γίνει μόλις μπει στο παιχνίδι...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπάρχει παίκτης της κόκκινης ομάδας που θέλω να μοιραστώ την καλύβα, αλλά έχει σχέση» -

Η Είζαμπεθ Ελέτσι είναι μία από τις γυναίκες που πέρασαν από το Survivor και φαίνεται πως ετοιμάζεται και για το All Star Game εάν λάβει κανείς υπόψιν τις δηλώσεις της. Μέχρι να συμβεί, όμως, αυτό, η ίδια έχει βρεθεί στο στόχαστρο για άλλους λόγους.

Από τη μία για την διαμάχη της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το συμβόλαιο του Στάθη Σχίζα και από την αλλη εξαιτίας των αποκαλύψεών του για την σχέση του Μπο πριν διαρρεύσει εκείνη με την Καρολίνα Καλύβα. Αυτή τη φορά, βέβαια, έχει "ντόρος" για άλλο λόγο.

Με ποιον παίκτη της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star θέλει να βρεθεί μόνη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Η ίδια παραχώρησε μία συνεντευξη στο Open Weekend το πρωί της Κυριακής 19/2 και αναφέρθηκε στην καλύβα που έγιναν τα "όργια" με τον Πρίαμο και εξήγησε πως θα ήθελε και εκείνη να βρεθεί εκεί με έναν συγκεκριμένο παίκτη, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο, εφόσον εκείνος έχει σχέση.

«Παιδιά, δεν ξέρω τι γίνεται φέτος. Όλοι έχουν κινητά, καπνίζουν, πηγαίνουν στα καλύβια, υπάρχει μία μεσαία καλύβα που γίνονται όργια. Τι να πω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Άμα την είχα δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι. Μάλλον δεν πρόλαβα. Δεν ξέρω και η αφαγία μας φέρνει λίγο... καταλαβαίνετε».

«Ανυπομονώ να την εξερευνήσω αυτή την μεσαία καλύβα», πρόσθεσε έπειτα και σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα ήθελε να μοιραστεί αυτή την μεσαία καλύβα, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής ναι, αλλά δεν μπορώ να πω. Υπάρχει, αλλά έχει σχέση το παιδί αυτό. Είναι στο παιχνίδι, είναι σε σχέση απ' ότι ξέρω, δεν το γνωρίζουν και πολλοί, αλλά για να δούμε. Είναι στην κόκκινη ομάδα».