«Δεν ήθελε να ρίξει τη μύτη της...» - Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Είναι θέμα επιπέδου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήθελε να ρίξει τη μύτη της...» - Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μία νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τις δηλώσεις της δεύτερης για το συμβόλαιο του Στάθη Σχίζα σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor All Star (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Οι δυο τους ανταλλάσσουν "πυρά" μέσω των εκπομπών κάθε φορά, με τελευταία την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην κάμερα του Mega Καλημέρα την Πέμπτη 19/1. Η ίδια αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι στιγμής, ενώ δεν δίστασε να "καταδικάσει" για άλλη μία φορά την ξανθιά influencer τονίζοντας πως θα μπορούσε εύκολα να λυθεί η παρεξήγηση εάν "έριχνε τα μούτρα της".

"Κόλαφος" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν το περίμενα εξ αρχής να αποχωρήσει, να τα παρατήσει σε τρεις μέρες, ειδικά η Βρισηίδα που όταν μπήκε είχε δηλώσει ότι είναι πανέτοιμη. Όταν λες και πολλά λόγια, μετά θα σου το χτυπήσει κάποιος», ανέφερε αρχικά για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, ενώ σημείωσε ότι θα έπρεπε, κατά τη γνώμη της, να αποχωρήσει και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για τις κλίκες στο Survivor και τη σχετική δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου κατά την αποχώρησή του, η πρώην παίκτρια του Survivor 4 τόνισε: «Σίγουρα υπάρχουν κλίκες. Μη σου πω ότι οι κλίκες έχουν γίνει από τα γραφεία της Acun Medya. Από εκεί ξεκίνησαν οι κλίκες, πριν πατήσουν το πόδι τους στο Survivor. Έτσι γίνεται».

Όσο αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ξεκαθάρισε: «Εγώ είχα δηλώσει ότι άκουσα πως ο Στάθης Σχίζας συμφώνησε να παίρνει το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι των 5.000. Αν ισχύει, μπράβο του και μαγκιά του. Ίσα-ίσα τον παίνεψα τον άνθρωπο. Μίλησα μία εβδομάδα πριν με τη δικηγόρο του και τώρα βγήκε μετά από μία βδομάδα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να πει τι; Ότι εκνευρίστηκε μαζί μου;».

Και κατέληξε: «Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει ένα μήνυμα, εάν δεν ήθελε να ρίξει τη μύτη της. Επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδό της, γιατί για μένα είναι θέμα επιπέδου, σε καλή μεριά».