«Το έβγαλε από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές» - Νέα κόντρα στη σόουμπιζ; Η απάντηση της Παναγιώταρου στην Ελέτσι

Ενοχλήθηκε από τα σχόλια για τον Στάθη Σχίζα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το έβγαλε από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές» - Νέα κόντρα στη σόουμπιζ; Η απάντηση της Παναγιώταρου στην Ελέτσι

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την έκπληξη - υπερπαραγωγή που της ετοίμασε), αποχαιρέτησε τον καλό της, Στάθη Σχίζα, καθώς ο ίδιος έφυγε για Άγιο Δομίνικο και ήδη πέρασε την πρώτη του εβδομάδα στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποια παίκτρια προσπαθεί να του κάνει τα γλυκά μάτια).

Η ίδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 12/1 και μίλησε στην εκπομπή για την απουσία του συντρόφου της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον γάμο τους), ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένες δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι για το αγόρι της.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είχε πει:

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση».

Η ξανθιά influencer, λοιπόν, με την σειρά της, εξήγησε πως αυτή η δήλωση της έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα, επειδή δεν θεωρεί πως είναι σωστό ένας άνθρωπος που δεν είναι μπροστά σε μία συζήτηση να αναφέρει τέτοιου είδους πράγματα, χωρίς στην ουσία να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια.

«Έχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα κενό στο σπίτι, πέρασε μία εβδομάδα, μου λείπει ο Στάθης. Όταν ακούσαμε για το All Star είπαμε ότι θα είναι… βραζιλιάνικο, σίγουρα θα υπάρξει ίντριγκα. Δεν νομίζω ο Στάθης να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Με ενόχλησε πάρα πολύ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε ότι ο Στάθης έκανε διαφορετική συμφωνία. Μπήκε με τα ίδια χρήματα. Το έβγαλε αυθαίρετα από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές. Πέρυσι ο Στάθης είχε κερδίσει με μικρότερο ποσό, φέτος λέει και δόξα τω Θεώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Στην αρχή ήμουν αρνητική στο να πάει ο Στάθης στο All Star».