«Ακόμα εκεί είστε; Σε παρακαλώ!» - Φανερά εκνευρισμένος ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

«Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι έπρεπε να ήμουν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ακόμα εκεί είστε; Σε παρακαλώ!» - Φανερά εκνευρισμένος ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

Το όνομα του Λάκη Γαβαλά ακουγόταν πολύ έντονα όταν έγινε γνωστό πως το My Style Rocks θα έβγαινε ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ, ωστόσο, όπως φαίνεται, η συμφωνία δεν έκλεισε ποτέ και ο διάσημος σχεδιαστής δεν βρέθηκε εν τέλει στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Από τότε, όμως, που αυτό βγήκε στον αέρα, ο ίδιος σχολιάζει με αρκετά αιχμηρό τρόπο και τα κορίτσια που συμμετέχουν, αλλά και ολόκληρη την παραγωγή γενικότερα (δείτε εδώ πώς άδειασε την Ηλιάνα Παναγεωργίου μεμία φράση).

«Έλα καλέ που δεν πάει καλά, αφού μου είπαν ότι αυξήθηκε τώρα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα νούμερα τηλεθέασης του reality μόδας, ενώ όταν του διευκρίνισαν πως το πρόγραμμα κινείται γύρω στο 5%, είπε: «Πόσο; 5; Ο καθένας ή όλοι μαζί; Δεν θέλω να μιλάω για το My Style Rocks, γιατί είναι ένα πράγμα που ήταν σαν παιδί μου που το άφησα σε ξένα χέρια».

«Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς είναι ένα κανάλι που δεν έχει τοποθετήσει σωστά τα πράγματά του. Τα castings τους, ο συνδυασμός τους, αυτές οι ίντριγκες, να μιλάνε 300 ώρες ο καθένας για το ίδιο πράγμα. Κουράζει πολύ τον κόσμο» ανέφερε αμέσως μετά.

"Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από αυτές τις δηλώσεις του και ο ίδιος μίλησε ξανά στις κάμερες, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν για το ριάλιτι μόδας. Τότε είναι που εκνευρίστηκε και άρχισε να λέει πως ναι μεν το αρέσουν οι κριτές που βρίσκονται σε αυτό, αλλά θεωρεί πως ο ίδιος λείπει από την επιτροπή, ενώ τόνισε πως οι διαγωνιζόμενες "δεν το έχουν".

«Ακόμα εκεί είστε; Σε παρακαλώ. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι έπρεπε να ήμουν. Οι άνθρωποι έχουν μάτια και βλέπουν. Είμαι ένα άτομο που μπορεί να κρίνει, όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτά. Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τα τεχνικά προβλήματα. Θέλει να ξέρει αν κάποιος είναι ή δεν είναι, αν είναι σωστά ή δεν είναι σωστά. Εγώ θεωρώ ότι το σχήμα αυτό είναι μια χαρά, είναι άνθρωποι που ξέρουν από μόδα. Δεν είναι όμως του δικού μου στυλ με την έννοια ότι θέλω να διασκεδάζουμε, κάνοντας λίγο πλάκα μεταξύ μας. Τα παιδιά αυτό δεν το ‘χουν», πρόσθεσε έπειτα.