Λάκης Γαβαλάς: «Εκεί υπάρχουν πολλές...» - Με μια πρόταση "άδειασε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ζενεβιέβ

Με αφορμή την συμμετοχή τους στο My Style Rocks

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Εκεί υπάρχουν πολλές...» - Με μια πρόταση

Το πρωί της Πέμπτης (5/1) στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά. Ο γνωστός σχεδιαστής, που πρόσφατα είχε αναφερθεί και πιο συγκεκριμένα κατακευραύνωσε τον Άγγελο Μπράτη (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην εκπομπή του Star για το My Style Rocks.

Το ριάλιτι μόδας, αυτές τις μέρες ακούγεται συνέχεια στην τηλεόραση, με τα νέα πρόσωπα που ενδέχεται να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που επισημοποιήθηκε (δείτε εδώ την ανακοίνωση) και την κεντρική παρουσίαση, που έχει κλειδώσει με την Κατερίνα Καραβάτου.

Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks και όχι μόνο

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για το My Style Rocks που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:00 στον ΣΚΑΙ. Ο σχεδιαστής μόδας δεν δίστασε να αναφερθεί στην αδιαφορία που έχει για το πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ζενεβιέβ και ότι ουδήν αναντικατάστατος. Διότι μπορεί να βρεί πολλές τους είδους τους.

«Ούτε με ενδιαφέρουν όλα αυτά που λέτε. Αφήστε με στη μέθη της Τουρκίας και θέλω να ζω αυτό το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φεύγω και πάω στο Λος Άντζελες κι εκεί υπάρχουν πολλές Ηλιάνες, πολλές Ζενεβιέβ, πολλές τέτοιες, τις είδα και στο Μαϊάμι. Χόρτασα να σου πω την αλήθεια.

Σχετικά με την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι ο συνάδελφος του θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, όπως φημολογείται τον τελευταίο καιρό

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε χακατηριστικά ότι: «Αν αλλάξει πολιτική κι ασχοληθεί με την πολιτική, καλά θα κάνει».

Τέλος, ο σχεδιαστής μόδας, άφησε υπονοούμενα για την συμμετοχή του σε διάφορα ριάλιτι και ότι θέλει να κάνει έκπληξη σε όλους.

«Έρχονται πάρα πολλές εκπλήξεις, θα με δείτε σε οθόνες αλλά σε αυτές που εγώ επιλέγω και είναι όπως τις θέλω», είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς.