«Κάτι κάνουμε καλά...» - Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον "σάλο" μετά το βίντεο με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο

«Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάτι κάνουμε καλά...» - Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το μεσημέρι της Κυριακής 19/2 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Πρόκειται για έναν παρουσιαστή που δεν φοβάται να πειραματιστεί μπροστά στο "γυαλί" και το έχει αποδείξει με τις διαφορετικές ιδέες που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς είτε αυτές έχουν προχωρήσει είτε όχι.

Πιο συγκεκριμένα όμως, αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημα με το Dragons' Den στο κανάλι του ΑΝΤ1, στην συνύπαρξή του με την Χριστίνα Μπόμπα, τηλεοπτικά και προσωπικά (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους), ενώ απάντησε και για τον "σάλο" που δημιουργήθηκε για ένα βίντεο που δημοσίευσε η καλή του με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα αρνητικά σχόλια μετά το βίντεο με τις δίδυμες

«Το Dragon’s Den ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project».

Όσον αφορά την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την γυναίκα του, επισήμανε: «Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα. Δεν είναι του στυλ μας το πρωινό. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ» και πρόσθεσε για τα αρνητικά σχόλια μετά το βίντεο στο αεροδρόμιο: «Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια, θα αγχωθώ. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό είναι να έχει και κάποια αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

Τέλος, απάντησε και στο εάν υπήρξε κάποια κρούση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, διευκρινίζοντας ότι: «Δεν μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor All Star και δεν υπήρχε και λόγος. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος και τώρα υπάρχει ένας καταπληκτικός παρουσιαστής, ο φίλος μου ο Γιώργος».