«Έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και...» - Τι συνέβη στον ALPHA με την Ναταλία Γερμανού

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και...» - Τι συνέβη στον ALPHA με την Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, μπορεί τις προάλλες να ανακοίνωσε δημόσια πως θέλει να σταματήσει την εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται, στον αέρα του ALPHA (δείτε εδω τι συνέβη), ωστόσο το πρωί της Κυριακής 19/2 προχώρησε κανονικά στην έναρξη αυτής, αλλά προχώρησε σε άλλη μία σημαντική ανακοίνωση.

Αυτή τη φορά, όμως, αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει σταλεί απαγορευτικό στην εκπομπή, ώστε να μην αναφέρουν συγκεκριμένα ζητήματα σχετικά με τις εξελίξεις, με την ίδια να ζητά από το κοινό να κατανοήσει την κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού για το απαγορευτικό του ALPHA

«Για να εξηγήσουμε στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν… να ξέρετε ότι στα άλλα κανάλια μπορεί να βλέπετε ότι αναφέρονται με τα ονόματά τους και η κατηγορουμένη και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Σε εμάς έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και δεν μας επιτρέπουν να πούμε τα ονόματά τους, ούτε των παιδιών», διευκρίνισε αρχικά.

«Οπότε για να μη μας στέλνετε – και πολύ δικαιολογημένα – μηνύματα «δε μας λέτε ονόματα, όλοι ξέρουμε για ποιους πρόκειται», να σας πούμε ότι στο δικό μας κανάλι ή μάλλον στη δική μας εκπομπή, γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου έχει νομίζω πλήρη ελευθερία, εμείς οι υπόλοιπες εκπομπές και το δελτίο δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ονόματα» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Οπότε την κατανόησή σας, γι’ αυτό θα τα λέμε περιφραστικά. Συνέχισε, συγγνώμη που σε διέκοψα», είπε κλείνοντας και έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Πανόπουλο.