«Φιλί, φιλί» - Με τούρτα στα χέρια "μπούκαρε" στα καμαρίνια του J2US για τον Καλίδη η Λεάννα Μάρκογλου

Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του καλού της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φιλί, φιλί» - Με τούρτα στα χέρια

Ο Πάνος Καλίδης είχε γενέθλια του το Σάββατο 18/2 και έτσι τα γιόρτασε στην πρεμιέρα του Just The 2 of Us (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν). Δεν γιόρτασε, όμως, μπροστά στις κάμερες και πάνω στη σκηνή. Αντιθέτως, όλα συνέβησαν όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, στα παρασκήνια.

Η σύντροφός του, Λεάννα Μάρκογλου, εμφανίστηκε μαζί με μία τούρτα στα χέρια γεμάτη με κεράκια, την ώρα που όλοι οι διαγωνιζόμενοι του σόου βρίσκονταν στο καμαρίνι δίπλα του και άρχισαν να του τραγουδούν για τα χρόνια πολλά, με τους περισσότερους να φωνάζουν αντί για "ευχή" στο τέλος, "φιλί, φιλί" για εκείνον και την καλή του.

Η έκπληξη της Λεάννας Μάρκογλου για τα γενέθλια του Καλίδη στα καμαρίνια του J2US

Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 19/2 στον αέρα του Open Weekend και, όπως επισημάνθηκε και από τους δημοσιογράφους του πλατό, η εικόνα αυτή δείχνει πόσο ωραίο κλίμα υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες του μουσικού διαγωνισμού και πόσο αγαπητός είναι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.

Γιατί δεν έχουν παντρευτεί;

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Πάνος Καλίδης το πρωί της Τετάρτης 9/11 και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας (δείτε εδώ όλα τα επαγγέλματα με τα οποία έχει καταπιαστεί στο παρελθόν), αλλά και για την σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου και τον γάμο τους, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που παραξένεψε το πάνελ.

«Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…»