Βαρύ πένθος για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή - Έγινε γνωστό πως...

Έφυγε από την ζωή πολύ δικός του άνθρωπος!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Δύσκολες στιγμές η οικογένεια του Βαγγέλη Αλεξανδρή, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός του άνθρωπος. Ο ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά "Ο παράδεισος των κυριών", με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή της είδηση του θανάτου ενός πολύ στενού του ανθρώπου, από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής - Πέθανε η συμπρωταγωνίστρια του Ελβις Πρίσλεϊ

Η ανακοίνωση για τον θάνατο ενός κοντινού προσώπου του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Ο λόγος για τον... κουμπάρο του ηθοποιού του ALPHA.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook αγκαλιά με τη σύζυγό του, Έλενα, και τη σύζυγό του, Έλενα γράφοντας: «Kαλό ταξίδι και καλή αντάμωση κουμπάρε μας».

«Δεν μπορώ να πω ότι ο δρόμος ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Δηλαδή, δεν βγήκα από τη σχολή και στα δύο χρόνια ήμουν σε μια επιτυχημένη σειρά και με έμαθε όλη η Ελλάδα. Υπήρξαν πολύ ωραίες και εύκολες στιγμές, που απέφεραν και χρήματα και επικοινωνήσαμε το μήνυμα και το έργο που θέλαμε με το κοινό. Υπήρξαν, όμως, και δύσκολες στιγμές, ειδικά μέσα στη δεκαετία της Οικονομικής κρίσης, που έκανα και διάφορα άλλα επαγγέλματα.

Έτρεχα, για παράδειγμα, και σε μπαρ, αλλά άμα έχεις το σαράκι μέσα σου δεν σταματάς. Και γι' αυτόν τον λόγο άρχισα να γράφω κιόλας.Έχω ανεβάσει δύο θεατρικό μου με μεγάλη επιτυχία και τώρα γράφω το τρίτο, θέλω να πω, λοιπόν, πως δεν κάθομαι απλά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Αυτό έκανα σε όλη τη διαδρομή μου και μέχρι στιγμής «so far so good» (μέχρι εδώ όλα καλά), που λένε και στο χωριό της γυναίκας μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα ο ηθοποιός μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο περιοδικό YOU

Έχεις πει ότι μετά από ένα διάστημα ψυχοθεραπείας που έκανες αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός... Είναι αλήθεια;

Ναι. Με την ψυχοθεραπεία “έσκαβα” μέσα μου και ανακάλυπτα πράγματα. Με βοήθησε να κάνω επάγγελμα το χόμπυ μου, και πραγματικότητα τα όνειρά μου. Να τοποθετήσω στη ζωή μου σωστά τα πράγματα, κάνοντας τα πρώτα δεύτερα και τα δεύτερα πρώτα, αρκεί να ένιωθα ότι εγώ πατούσα γερά στα πόδια μου.

Πως έφτασες να χτυπήσεις την πόρτα ενός ψυχολόγου;

Όταν υπάρχουν τα “πρέπει” της επιβίωσης, της κοινωνικής καταξίωσης και της επαγγελματικής αποκατάστασης, αναγκάζεσαι πολλές φορές να ζεις μια ζωή διαφορετική από αυτή που θέλεις, με αποτέλεσμα να μην περνάς καλά και να χάνεις τον εαυτό σου. Εγώ ήμουνα διαφημιστής σε διάφορες εταιρείες, αλλά κατά βάθος πάντα καλλιτέχνης ήθελα να γίνω. Έβγαζα πολλά λεφτά τότε, μέσα σε 1,5 χρόνο δουλειάς είχα πάρει αυτοκίνητο, μηχανή, είχα μια απίστευτη γκαρνταρόμπα και έκανα ταξίδια στο εξωτερικό. Τελικά όμως, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, δεν με ένοιαζαν τα χρήματα. Ούτε όλα τα παλάτια του κόσμου εάν μου έδιναν δεν θα εξαγόραζαν την ηρεμία που απέκτησα όταν ασχολήθηκα με αυτό που ήθελα.