«Εγώ το συνειδητοποίησα όταν…» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για την προσωπική του ζωή

«Κάθε μας σχέση, κάθε συνάντηση έχει να μας κάνει ένα μάθημα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Εγώ το συνειδητοποίησα όταν…» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για την προσωπική του ζωή

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος, ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει μια αποκάλυψη για ένα δημόσιο πρόσωπο (δείτε εδώ τι) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την επαγγελαμτική του πορείας, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλευράς έκανε λόγο για την προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο παρελθόν σχετικά με τις σχέσεις που προσπαθούσε να συνάψει, ανεπιτυχώς.

Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τις ερωτικές του προτιμήσεις

«Εγώ το συνειδητοποίησα καιρό πριν απλά δεν ήξερα τι να κάνω. Λες: έχω αυτόν τον μαγνήτη, που τραβάει τους λάθος ανθρώπους. Είναι τόσο εύκολο να κατηγορήσεις τους άλλους αλλά στ’ αλήθεια έλκουμε έναν καθρέφτη μας με έναν τρόπο» δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Κάθε μας σχέση, κάθε συνάντηση έχει να μας κάνει ένα μάθημα» τονίζει.

«Εγώ είχα πολύ μεγάλη δυσκολία στο να συνδεθώ και διάλεγα ανθρώπους που είχαν την ίδια δυσκολία με μένα. Παιδευόμουν. Κάποια στιγμή, επειδή για πολλά χρόνια έδινα όλη μου τη δύναμη στη δουλειά, αν δεν έχεις μια ισορροπία στη ζωή σου, μία προσωπική ζωή, όλο αυτό δεν φτάνει. Αρχίζει και μπατάρει το πράγμα» εξομολογείται ο Θανάσης Αλευράς.

«Γυρίζεις σπίτι και δεν είσαι χαρούμενος, δεν σου φτάνει. Εκεί μετά τα 30 άρχισε το μυαλό να πήζει και να ψάχνω τι δεν πάει καλά. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Με τους φίλους συνδεόμουν μια χαρά. Ίσως γιατί δεν φοβόμουν» είπε κλείνοντας το θέμα ο Θανάσης Αλευράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 την Τετάρτη 29/6 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και το γεγονός ότι οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν ο ίδιος τελείωνε το δημοτικό.

«Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ…

Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στενοχωρήθηκα που δεν μου έφεραν δώρο.

Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν και λίγο μπροστά για την εποχή. Ο καθένας η πρώτη εικόνα που έχει για τον κόσμο, η πρώτη ανάγνωση, είναι το σπίτι του», εξηγεί ο Θανάσης Αλευράς.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Αλευράς περιέγραψε πώς ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, λόγω συντηρητισμού, δεν είχε διαβάσει την έκθεση που έγραψε ο ηθοποιός μέσα στην τάξη.

«Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός. Η έκθεση ήταν πώς θα περάσουμε το καλοκαίρι, πώς φανταζόμαστε το γυμνάσιο κλπ. Κι εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έχουμε ετοιμασίες γιατί παντρεύεται η μαμά με τον μπαμπά. Για έναν ψάλτη του 1989 πολύ συντηρητικό αλλά υπέροχο δάσκαλο, δεν ήθελε να τη διαβάσει και να την ακούσουν τα άλλα παιδιά μη σοκαριστούν», αποκάλυψε.

«Με ενόχλησε γιατί δεν καταλάβαινα ποιο είναι το πρόβλημα. Και όντως δεν υπήρχε», κατέληξε ο Θανάσης Αλευράς.