«Πάντα υπάρχει το περιθώριο για...» - Η εξομολόγηση της Παπαρίζου έχοντας κλείσει τα 41

«Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρω ότι είναι καλά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πάντα υπάρχει το περιθώριο για...» - Η εξομολόγηση της Παπαρίζου έχοντας κλείσει τα 41

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» μίλησαν για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του The Voice (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν) και στην συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του talent show μίλησε για την συνεργασία με την Φαίη Σκορδά, η οποία και αντικαθιστά τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση, τη σχέση με τον χρόνο και τους στόχους της.

Τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου για το The Voice και όχι μόνο

Ειδικότερα, η Έλενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ χαρούμενη που είναι η Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση! Την αγαπώ πάρα πολύ και εννοείται ότι πάντα είναι ωραίο όταν μαζευόμαστε πολλές γυναίκες. Έχουμε και την Βάλια Χατζηθεοδώρου στην παρέα μας, μην το ξεχνάμε, γιατί δεν είμαι η μόνη γυναίκα εδώ πέρα και είναι πολλές άλλες γυναίκες πίσω στην παραγωγή που εργάζονται επίσης.

Με τον Γιώργο Λιανό, όσο είναι στον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει τύχει να μιλήσουμε καθόλου επειδή υπάρχουν και πολλές υποχρεώσεις και είναι διαφορετικά τα ωράρια. Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρω ότι είναι καλά γιατί πάντα ρωτάω».

«Είμαι ένας άνθρωπος που νιώθω την ευαισθησία των ανθρώπων και ακόμα περισσότερο όταν βλέπω νέα παιδιά. Όταν είσαι νέος, δηλαδή μικρός σε ηλικία, πιστεύεις ότι η ζωή είναι τώρα ή ποτέ. Πολλές φορές ίσως πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα αλλά τρελαίνομαι όταν βλέπω παιδιά να παλεύουν για το καλύτερο γιατί πάντα υπάρχει το περιθώριο για βελτίωση. Αυτό το βλέπω και από μένα που έχω κλείσει τα 41».

«Πάρα πολύ καλά είναι τα 41, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ζω και βασιλεύω, έχω την υγεία μου. Δεν μετράω τον χρόνο και θέλω να ζήσω όσα περισσότερα χρόνια μπορώ σε αυτή την υπέροχη ζωή γιατί είναι πάρα πολύ ωραία.

Σίγουρα έχω όνειρα και στόχους, που θέλω να ολοκληρώσω στη ζωή μου αλλά πολλές φορές έρχονται πολλά απρόβλεπτα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, είτε είναι ευχάριστα είτε πολύ δυσάρεστα τα πράγματα» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Παπαρίζου στην ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΪ.