«Aυτό το ποτέ είναι τρομακτικό! Είναι...» - "Ραγίζει" καρδιές η Μαριέττα Χρουσαλά για την απώλεια του πατέρα της

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από την απώλεια αλλά η θλίψη υπάρχει ακόμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Aυτό το ποτέ είναι τρομακτικό! Είναι...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/2 η Μαριέττα Χρουσαλά και μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, με την τηλεόραση και την απώλεια του πατέρα της.

Μάλιστα, η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε και τον τρόπο που γνώρισε τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, που όλα συνέβησαν σε ένα πάρτι. Όπως είπε, η πρόταση γάμου έγινε στα 2,5 χρόνια, όπως αναφέρει και το Savoir Vivre (δείτε εδώ το αξέχαστο νυφικό που φόρεσε η παρουσιάστρια στον γάμο τους). Το ζευγάρι είχε πάει στη Βενετία και σε μία ρομαντική βόλτα με τη γόνδολα της έκανε την πρόταση γάμου!

Οι δηλώσεις της Μαριέττας Χρουσαλά

«Δεν είχε προλάβει να μου λείψει η τηλεόραση γιατί όταν σταμάτησα μπήκαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν είχα αφήσει περιθώρια, έχω την εταιρεία μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Το είχα στην άκρη του μυαλού μου και με το Madwalk μου μπήκε λίγο στο μυαλό. Την αγαπάω πολύ την τηλεόραση αλλά πρέπει να είναι οι συνθήκες σωστές και να κουμπώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Τότε που έκανα πρωινό ήταν όλοι οι σταθμοί που είχαν πρωινή εκπομπή, υπήρχε ανταγωνισμός.

Το μόντελινγκ δεν περίμενα ότι θα έρθει ποτέ στη ζωή μου. Όταν πήγα στο Πανεπιστήμιο, ο πατέρας μου ήθελε να λάβω μέρος στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε, ήθελα πολύ να του κάνω το χατίρι και ο αδερφός μου έκανε τη δήλωση. Μπήκα 20 χρονών στο μόντελινγκ πολύ ξαφνικά. Το είχα σαν δουλειά, δεν ήταν όλη μου η ζωή. Το έκανα, το ευχαριστιόμουν και ήταν ένας ωραίος τρόπος να βγάλω ένα χαρτζιλίκι. Μετά από τρία χρόνια περίπου, έρχεται η πρόταση για το “Πολύ την Κυριακή” και μετά η πρόταση για το πρωινό. Ήταν όλα καλά τότε απλά ήταν δύσκολο το επάγγελμα για κάποιο κορίτσι που ξεκινάει στα 23 να μπαίνει τόσο βαθιά. Είχα δει καταστάσεις εξτρίμ, φωνές, άγχος όταν δεν πάνε καλά στα νούμερα γιατί υπήρχε και αυτό το χαστούκι στις αρχές. Ευτυχώς το είδα αποκλειστικά σαν επάγγελμα και δεν μπήκε μέσα μου. Να γνωρίσω τη Ζήνα Κουτσελίνη σε αυτή την ηλικία, που ήταν εκρηκτική ήταν “φοβιστικό”.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την απώλεια του μπαμπά μου αλλά η θλίψη υπάρχει ακόμα. Είναι πολύ σοκαριστικό ότι ένας άνθρωπος που είναι τόσο κοντά σου και δεν θα τον δεις ποτέ και αυτό το ποτέ είναι τρομακτικό. Τον νιώθω πάντα κοντά μου και ένας τρόπος ήταν εξαιτίας της δικής του επιθυμίας που δημιουργήθηκε αυτό το μέλλον μου. Αυτός μου χάραξε αυτή την πορεία», τόνισε η όμορφη παρουσιάστρια.