«Θα σκεφτόμουν ότι κάτι έχω κάνει λάθος...» - Η απάντηση ''καρφί'' της Χριστίνας Σάλτη στην Ανδρομάχη

Σχετικά με το τραγούδι ''Παράλληλη αγάπη''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα σκεφτόμουν ότι κάτι έχω κάνει λάθος...» - Η απάντηση ''καρφί'' της Χριστίνας Σάλτη στην Ανδρομάχη

Μια άτυπη παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί τελευταία ανάμεσα στην Ανδρομάχη Δημητροπούλου και στη Χριστίνα Σάλτη με τις δύο ταλαντούχες τραγουδίστριες να κυκλοφορούν το ίδιο χρονικό διάστημα - σε επανεκτέλεση - το ίδιο τραγούδι.

Ο λόγος για το ''Παράλληλη αγάπη'', που ο κόσμος αποθεώνει στα μαγαζιά και από τις δύο τραγουδίστριες, ωστόσο είδαμε να μπαίνουν στη μέση με το συνθέτη του κομματιού, Κώστα Μηλιωτάκη με τον ίδιο να εξηγεί, πως η Ανδρομάχη δεν είχε πάρει άδεια για να κάνει το γνωστό medley (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Στη συνέχεια, ακούστηκαν και οι θέσεις της Δημητροπούλου, η οποία έκανε αναρτήσεις στο instagram, ενώ η Χριστίνα Σάλτη έκανε τη Δευτέρα 20/2 τις πρώτες της σχετικές δηλώσεις στο Breakfast at star (δείτε εδώ που κατέληξαν εν τέλει).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Σάλτη για την παρεξήγηση με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου

«Εγώ τον Κώστα Μηλιωτάκη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχω πει άλλο ένα τραγούδι του στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί σε σχήματα, τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο. Την Παράλληλη Αγάπη τη συζητούσαμε καιρό τώρα να την κάνουμε.

Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια.

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα.

Δεν έχω μιλήσει με την Ανδρομάχη. Εγώ αν το είχα κάνει, θα σκεφτόμουν στο μυαλό μου ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν νιώθω ριγμένη αλλά λίγο στεναχωρημένη», είπε η Χριστίνα Σάλτη.

Χριστίνα Σάλτη