Κώστα Μηλιωτάκης: «Θα κινηθώ νομικά γιατί...» - Έξαλλος ο συνθέτης με την Ανδρομάχη

«Της το κατέβασα και αμέσως έγραψαν ότι θα το ξανανεβάσουμε, με γέλια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστα Μηλιωτάκης: «Θα κινηθώ νομικά γιατί...» - Έξαλλος ο συνθέτης με την Ανδρομάχη

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μηλιωτάκης. Ο συνθέτης του "Παράλληλη αγάπη" που τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί μια κόντρα με την Ανδρομάχη και την Χριστίνα Σάλτη για τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού (δείτε εδώ τις δηλώσεις της δεύτερης) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και ξεκίνησε τις απειλές με τις μηνύσεις και όχι μόνο.

Ο δημιουργός θέλησε να γίνει ξεκάθαρος, σχετικά με την Ανδρομάχη και ζήτησε ανοιχτά από την τραγουδίστρια να απολογηθεί και να κατεβάσει το medley-βίντεο από το YouTube.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μηλιωτάκη για την Ανδρομάχη και όχι μόνο

«Έχει γίνει χωρίς λόγο όλο αυτό. Αν με τιμούσε, δεν θα είχε κάνει αυτό το βίντεο. Η Ανδρομάχη ήξερε από την εταιρεία της ότι το κομμάτι θα το πει η Σάλτη και της είπαν να μην το κάνει. Γενικά, για να κάνεις medley πρέπει να πάρεις άδεια από τους δημιουργούς» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

«Μόλις έμαθε ότι η Χριστίνα Σάλτη έχει πάρει τα δικαιώματα από εμένα και τη Σμαρούλα Μαραγκουδάκη, μπήκε την επόμενη μέρα στο στούντιο με δικά της έξοδα, έβγαλε το κομμάτι στο YouTube και δεν είχε γραμμένους τους δημιουργούς. Της το κατέβασα και αμέσως έγραψαν ότι θα το ξανανεβάσουμε, με γέλια, τελείως ανώριμα… σαν κόντρα» πρόσθεσε ο συνθέτης.

«Μετά το ανέβασε στο Instagram και τότε έβαλε τους δημιουργούς. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός» τόνισε ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του, ο Κώστας Μηλιωτάκης ξεκαθάρισε πως περιμένει από την Ανδρομάχη να του ζητήσει συγγνώμη, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη και η κόρη του δέχεται υβριστικά μηνύματα από το fan club της τραγουδίστριας.

«Το λιγότερο που ζητάω από την Ανδρομάχη είναι να ζητήσει συγγνώμη δημόσια από την οικογένειά μου, από εμένα, από την εταιρεία και από τη Χριστίνα Σάλτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το βίντεο στο Instagram που από κάτω με κράζουν όλοι και στο TikTok ότι την απειλώ. Εγώ θέλω να κατεβάσει τα βίντεο και να λήξει εδώ. Αν δεν το κάνει, θα κινηθώ νομικά» προειδοποίησε ο συνθέτης.

«Εύχομαι να είναι κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι δίπλα της να την προστατεύσουν. Έχω δουλέψει με πολύ μεγάλα ονόματα. Αυτά ούτε στο Δημοτικό» τόνισε κλείνοντας ο Κώστας Μηλιωτάκης.