«Ήθελα πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια, να...» - Η αναφορά της Φωτεινής Αθερίδου στην δεύτερη εγκυμοσύνη της 

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / fotiniatheridou
Instagram / fotiniatheridou

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Φωτεινή Αθερίδου η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η όμορφη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα απέκτησαν πριν τέσσερα χρόνια περίπου τον γιο τους -δείτε εδώ πόσο μηνών είναι.

«Πολύ ρευστή ήταν η σχέση μας. Στα λέω περιληπτικά. Τον είχα ερωτευτεί εγώ το '11 στη σχολή, πάρα πολύ, έκοβα τις φλέβες μου, πατώματα κι αυτά. Αυτός τότε ήταν μπάρμαν, δύο μέτρα, κατάλαβες... Δεν ήθελε και πολύ σχέσεις, οπότε μου έλεγε "είμαστε φίλοι" και κάποια στιγμή βαρέθηκα εγώ, κουράστηκα, γιατί πέρασαν και τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση, και έφυγα.

Αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε, και μετά άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Μετά από τρία χρόνια είπα να κάνω μία απόπειρα και είπα "τον ήθελες, σε ήθελε, έχετε περάσει όλο αυτό, ας τα φτιάξετε να δεις πως είναι" και τα φτιάξαμε για ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί ήμασταν μέσα στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε», αποκάλυψε πριν μερικές μέρες η ίδια όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Με μεγάλη ανυπομονησία λοιπόν η όμορφη οικογένεια περιμένει το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε μάλιστα στην Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη και αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η αναφορά της Φωτεινής Αθερίδου στην δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Ήθελα πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια, να έχει και ο Θοδωρής παρέα, γιατί εγώ είμαι μοναχοπαίδι και γενικά μου αρέσει η φασαρία στο σπίτι! Είμαι καλά και περιμένω με χαρά να καλωσορίσουμε το καινούργιο μέλος, πρώτα ο Θεός!», είπε χαρακτηριστικά.