Λίγο πριν έρθει το νέο μέλος στην οικογένεια - Η τρυφερή φωτογραφία του Μάνεση με τη Φαίη Μαυραγάνη

Πολύ αγαπημένη οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το ζευγάρι να μετράει πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας, με τα παιδιά τους να συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

Οι δύο έχουν πολλά κοινά, που τους ενώνουν, αφού εκτός από τα δύο παιδιά, που έχουν φέρει στη ζωή παράλληλα ασκούν εδώ και χρόνια το επάγγελμα της δημοσιογραφίας.

Η Μαυραγάνη μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνύπαρξη της με το Νίκο Μάνεση, αλλά και για όσα της έμαθε στη δουλειά (δείτε εδώ τη φωτογραφία για την επέτειό τους).

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

«Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια».

Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

«Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο. θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης, αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο».

Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

«Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση. Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment».

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Μάνεση με την κόρη του και τη Φαίη Μαυραγάνη

Το ζευγάρι είναι γεγονός, πως απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά και λιγότερο με τα προσωπικά του και για τον λόγο αυτό ακριβώς, η πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε η δημοσιογράφος με εκείνη, το Μάνεση και την κόρη τους ήταν η απόλυτη έκπληξη.

«Ευγνωμοσύνη για τις στιγμές τις πολλές, τις όμορφες, που ζήσαμε, που ζούμε. Δύο από τις άπειρες φωτογραφίες που ελευθερώνουν στιγμές ζωής. Με το Λυδιάκι, λίγα χρόνια πριν γεννηθεί ο Φώτης», έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη στην ανάρτησή της.

Μάνεσης - Οικογένεια
Φαίη Μαυραγάνη - Facebook