«Δεν ήμουν ζευγάρι με κανέναν» - Βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και διέψευσε τη σχέση της με το Βο

Οριστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήμουν ζευγάρι με κανέναν» - Βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και διέψευσε τη σχέση της με το Βο

Τη Δευτέρα 20/2 στο Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο Βο μαζί με το ζευγάρι του από το J2US, την Εύη Δρούτσα με το γνωστό τράπερ να μιλάει τόσο για το παιχνίδι, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει όσα έγιναν πρόσφατα με τον ίδιο και την Καρολίνα Καλύβα με τους δύο ουσιαστικά να χωρίζουν λόγω της απιστίας της με το Μάριο Πρίαμο στο Survivor all star (δείτε εδώ όσα είπε ο Βο για τον καβγά Ελευθερίου και Πρίαμου).

Μεγάλη αίσθηση έκανε μάλιστα το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα, όταν ρώτησε το Βο για την ιστορία με την Καρολίνα, με τον ίδιο να απαντάει: «Δεν με αφορά η Καρολίνα. Έτυχε και δημοσιοποίησα τη σχέση μας, έγινε αυθόρμητα και το ένα έφερε το άλλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, όσο καιρό κι αν είστε μαζί, τον στηρίζεις στις επιλογές του».

«Σου αξίζει καλύτερη, γιατί είσαι καλό παιδί και κύριος. Δεν θέλω να υποτιμήσω την κοπέλα αλλά από αυτά που είδαμε στη συνέχεια, σίγουρα σου αξίζει κάτι καλύτερο» σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια της εκπομπής μάλιστα προβλήθηκαν και οι σύντομες δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα του Super Κατερίνα η Χριστινα Σάλτη με την ίδια να τονίζει, πως αγαπάει πολύ το Βο, ωστόσο δεν είχαν ποτέ καμία ερωτική σχέση, καθώς λεγόταν έντονα.

Η απάντηση της Χριστίνα Σάλτη για τη σχέση της με το Βο

«Δεν ήμουν ζευγάρι με κανέναν, δεν ήμουν ζευγάρι με το Βο, όχι. Είναι φίλος μου, αδερφός μου, τον λατρεύω», είπε η Χριστίνα Σάλτη με το Βο να συμπληρώνει: «Άρα λέμε αλήθεια...Η Χριστίνα είναι πάρα πολλά χρόνια φίλη μου, πάρα πολλά.. την ξέρω από το 2010, είναι πραγματικά σαν αδερφούλα μου, έχουμε δουλέψει πολύ μαζί, έχουμε κάνει επιτυχίες, αποτυχίες,

ΠΗΓΗ Χρτσ