«Δεν χάρηκα γιατί...» - Τα πρώτα σχόλια του Μπο για τον καβγά της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Όλα όσα είπε στον αέρα του Super Κατερίνα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν χάρηκα γιατί...» - Τα πρώτα σχόλια του Μπο για τον καβγά της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Το πρωίτ ης Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένο ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ με αφορμή της εμφάνιση του στο J2US (δείτε την εδώ) μίλησε για το μουσικό show, αλλά δεν γινόταν να μην τοποθετηθεί και να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ κλήθηκε να απαντήσει για τους χαρακτηρισμούς της Ελευθερίας Ελευθερίου στο πρόσωπο του Μάριου Πρίαμου, στον χθεσινόβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το ξέσπασμα της).

Τα σχόλια του Μπο για το ξέσπασμα της Ελευθερίου στο Survivor All Star

«Όχι δεν χάρηκα γιατί είδα την Ελευθερία σε έξαλλη κατάσταση και δεν με απασχολεί η Καρολίνα. Καλό είναι να γίνει σε προσωπικό επίπεδο και να μην δημοσιοποιούνται, αυτά. Δεν χάρηκα που η Ελευθερία είπε τον Μάριο "ντροπή της Κύπρου" γιατί ήταν σε άσχημη κατάσταση», είπε ο Μπο.

«Καλό είναι αυτά να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ένα άλλο… πράγμα τέλος πάντων, πλέον κοιτάμε ποιος θα μπει για να ενοχλήσει τον άλλο. Ακούμε ότι θα μπει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και λέμε μήπως ενοχλήσει τον Χανταμπάκη… πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με αγωνιστικά».

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε για την ιστορία με την Καρολίνα, ο Μπο απάντησε: «Δεν με αφορά η Καρολίνα. Έτυχε και δημοσιοποίησα τη σχέση μας, έγινε αυθόρμητα και το ένα έφερε το άλλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, όσο καιρό κι αν είστε μαζί, τον στηρίζεις στις επιλογές του».

«Σου αξίζει καλύτερη, γιατί είσαι καλό παιδί και κύριος. Δεν θέλω να υποτιμήσω την κοπέλα αλλά από αυτά που είδαμε στη συνέχεια, σίγουρα σου αξίζει κάτι καλύτερο» σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.