J2US: «Ντροπή σου! Με βλέπεις που...» - Η αποκρουστική "καλησπέρα" της Εύης Δρούτσα στους κριτές

« Και με κοιτάει; »

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Ντροπή σου! Με βλέπεις που...» - Η αποκρουστική

Στο αποψινό (18/2) επεισόδιο του J2US είδαμε αρκετά ωραία πράγματα, πρώτα απ' όλα η επική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη (δείτε την εδώ), από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια ήταν η Εύη Δρούτσα, που συνοδεύονταν από τον Bo. Οι δυο τους κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία «Όλα σου τα καταλογίζω».

Ωστόσο, η δημοφιλής στιχουργός έχασε περισσότερες από μία φορές τα λόγια της ενώ ο παρτενέρ της προσπαθούσε με χαμόγελο να δώσει συνέχεια στο κομμάτι.

Η ατάκα της Δρούτσα που αποστόμωσε τους κριτές του J2US

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του νέου ζευγαριού του J2US, η Εύη Δρούτσα θέλησε να «πειράξει» την αγαπημένη της φίλη, Καίτη Γαρμπή προτού καν καλησπερίσει τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή του σόου. «Καίτη, γιατί δεν ήρθες να με βοηθήσεις; Βλέπεις ότι έχω χάσει τα λόγια και κάθεσαι; Ντροπή σου! Ντροπή της».

«Να βλέπει ότι ξεχνάω τα λόγια και να κάθεται; Και με κοιτάει; Είναι ντροπή! Η Καίτη, ναι, ποιος άλλος» συμπλήρωσε, με αιχμηρό χιούμορ, η Εύη Δρούτσα.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που άφησε τους πάντες στο J2US με ανοιχτό το στόμα

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί.

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Το J2US ξεκίνησε με ένα άκρως disco τραγούδι και ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε τους κριτές έναν έναν και αυτοί εντυπωσίασαν με την επική εμφάνιση τους, που μπήκαν στο πλατό και τραγουδούσαν ταυτόχρονα με των παραγωγό του show. Πρώτη η Βίκυ Σταυροπούλου, μετά ο Σταμάτης Φασουλής, ακολούθησε η Δέσποινα Βανδή, που με το όλο μαύρο κολλητό φόρεμα και το κατακόκκινο γεμάτο πούπουλα ντεκολτέ άφησε τον Κοκλώνη "παγωτό" και τέλος η Καίτη Γαρμπή με μια ολόσωμη και πανέρμη μπλε τουαλέτα.