Πάνω σε ντισκομπάλα με ένα μαύρο σμόκιν - Η επική έναρξη του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

Απίστευτο ξεκίνημα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πάνω σε ντισκομπάλα με ένα μαύρο σμόκιν - Η επική έναρξη του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν για το J2US ξεκίνησε απόψε (18/2) με το πιο ανεβαστικό τραγούδι και κέφι των κριτών και διαγωνιζόμενων του μουσικού show. Ο Νίκος Κοκλώνης που εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις του, δεν γινόταν να μην εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα.

Η έναρξη του J2US

«Επιστρέψαμε πάλι, πρεμιέρα απόψε και μου λείψατε πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή που όλοι τους ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Εκθαμβωτική όπως πάντα η Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε για απόψε μια κατακόκκινη δημιουργία.

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η guest κριτής που θα κάθεται δίπλα από την Βανδή στο J2US

Μετά το εξώδικο του Ατζουν στον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ τον λόγο), ο παρουσιαστής του J2US, που μετράει αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα, άκουσε καλά νέα για μια παρουσία που της έκανε πρόταση να είναι στην κριτική επιτροπή και δέχτηκε.

Η αναφορά του ότι θα υπάρχουν secret κριτές φούντωσε τα σενάρια ότι θα δούμε μια κυρία του τραγουδιού, η οποία έχει ξανα βρεθεί στο μουσικό show, αλλά σαν καλεσμένη. Η συγκεκριμένη κυρία, θα βρίσκεται στο πλά"ι της Δέσποινας Βανδή. Ποιά μπορεί να είναι, όμως;

Ο λόγος φυσικά για την... Άννα Βίσση!

Το πρωί της Πέμπτης (16/2), λοιπόν, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε τα αποκαλυπτήρια για την αγαπημένη τραγουδίστρια, που θα βρίσκεται στο show του Alpha. Επιπλέον, είχε εξασφαλίσει και παρασκήνιο από τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο σόου.

Παρότι δεν έχουν κατονομαστεί ποια θα είναι αυτά, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε δύο celebrities που είναι μεν ζευγάρι αλλά θα έχουν άλλους coaches ως παρτενέρ. Επίσης, στο σόου θα λάβει μέρος πρώην ζευγάρι. Η κυρία είναι celebrity και ο κύριος τραγουδιστής. Αρχικά τους έβαλαν μαζί όμως η ένταση μεταξύ τους ανάγκασε την παραγωγή να τους χωρίσει.