Έγινε έξω φρενών και έχυσε τον καφέ πάνω της - Το περιστατικό της Σκορδά στον αέρα του "Πρωνό μας"

Τι την τάραξε τόσο πολύ;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έγινε έξω φρενών και έχυσε τον καφέ πάνω της - Το περιστατικό της Σκορδά στον αέρα του

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν τα χθεσινοβραδινά γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star (δείτε εδώ τα όσα έγιναν) και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της θέλησαν να τοποθετηθούν πάνω σε αυτά.

Το πιο σημαντικό θέμα προς συζήτηση ήταν ο τσακωμός του Μαρτίκα με τον Πρίαμο και στην συνέχεια το ξέσπασμα της Ελευθερίου προς τον κύπριο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια την ώρα που ήταν έτοιμη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, να δώσει απάντηση στα όσα παρακολούθησε σε προέκυψε ένα περιστατικό, που προκάλεσε αναστάτωση.

Η στιγμή που η Σκορδά έγινε έξω φρενών στον αέρα του Πρωινό μας

Η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας τα γεγονότα, έριξε καταλάθος τον καφέ της σε πλατώ και ρούχα.

Εκτός εαυτού η Σκορδά, με τη στάση του Μάριου, αλλά και με τις δικαιολογίες του που “αδειάζουν” την Καρολίνα, η Φαίη, με μια απότομη κίνηση, έλουσε όλο το πλατό του ΣΚΑΙ, με καφέ. Τα μέλη της παραγωγής αμέσως έτρεξε με χαρτί και η παρουσιάστρια, φώναζε δυνατά "συνεχίστε την εκπομπή, σχολιάστε, όλα καλά».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Φαίη Σκορδά όταν συναντιέται τηλεοπτικά με τον σεφ της εκπομπή της, Δημήτρη Σκαρμούτσο, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, συνήθως κάτι συμβαίνει. Τις προάλλες, για παράδειγμα, ένα από τα φαγητά που είχε ετοιμάσει την παραξένεψε και όταν άρχισαν να συζητούν τι συνέβη, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε (δείτε εδώ το σαρδάμ που έκανε τον μάγειρα να απολογηθεί στο τέλος).

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε ετοιμάσει "Κουνουπίδι καπαμά" και η παρουσιάστρια έμεινε κάγκελο με το που το άκουσε, αλλά δεν έμειναν εκεί. «Το καπαμά δεν το χρησιμοποιούμε και για βρισιά;», είπε η Φαίη Σκορδά κι έφυγε από το πλατό, καθώς την έπιασε νευρικό γέλιο.

  • Δ.ΣΚ.: Υπάρχει μια πολύ ωραία βρισιά που δεν μπορώ να τη πω. Αν με πληρώσεις, τη λέω. Να σου πω τι περιλαμβάνει η βρισιά; Άμα θες μπορώ να σου πω.
  • Φ.ΣΚ.: Κάτι μου θύμισε κακό, αλλά δεν είχα σκεφτεί την πρώτη λέξη. Αλλά μου θύμιζε κάτι που είναι λίγο βρισιά.
  • Δ.ΣΚ.: Είναι λάθος αυτή η βρισιά. Φαντάζεσαι να μπαίνει εκεί πέρα αυτό το πράγμα και να γίνεται καπαμάς; Δεν γίνεται!
  • Φ.ΣΚ.: Μπορούμε να προχωρήσουμε στο κουνουπίδι;
  • Δ.ΣΚ.: Θα μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο καπαμά.
  • Φ.ΣΚ.: Εγώ δεν έχω ξαναφάει τέτοιο φαγητό πάντως.
  • Δ.ΣΚ.: Το άλλο το έχεις φάει φαντάζομαι…
  • Φ.ΣΚ.: Σταμάτα…

Και συνεχίστηκαν τα χαχανιτά και τα γέλια, ειδικά από την πλευρά της Φαίης Σκορδά.