Survivor All Star highlights 19/2: Ο δημόσιος εξευτελισμός Πρίαμου - Ελευθερίου, οι ρητίνες του Αγόρου και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 19/2: Ο δημόσιος εξευτελισμός Πρίαμου - Ελευθερίου, οι ρητίνες του Αγόρου και η αποχώρηση

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν χθες 19/2 στο Survivor All Star και μοιράστηκαν στις νέες ομάδες. Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που έφερε τα πάνω κάτω λόγω απιστίας του Μάριου. Δεν έγινε όμως μόνο αυτό το βράδυ της Κυριακής, αφού είχαμε και την ψηφοφορία για την αποχώρηση.

Τα 19/2 highlights του Survivor All Star

«Ήταν λίγο τεμπελάκος και...» - Οι αντιδράσεις των μαχητών για τον Κρις

Oι ΜΠΛΕ αφού γύρισαν από το συμβούλιο του νησιού, που αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης (δείτε την στιγμή που έφυγε) ξεκίνησαν να σχολιάζουν την συμπεριφορά του απέναντι τους και στην καλύβα.

Σχηματίστηκε ένα πηγαδάκι μεταξύ Ασημακόπουλου, Καραγκούνια, Ρουμελιώτη και Βασάλου, οι οποίοι είτε με καλά είτε με όχι τόσο καλά λόγια για τον Σταμούλη.

«Παρέμεινα, έε;», είπε αρχικά ο Ασημακόπουλος.

«Συγχαρητήρια Γιώργο», συμπλήρωσε ο Καραγκούνιας.

«Ήμασταν σίγουροι για εσένα, δεν είχαμε αμφιβολία για αυτό», είπε η Μαριαλένα.

«Εντάξει με τον Κρις είχα έρθει λίγο πιο κοντά, ήταν καλό παιδί, πραγματικά», ανέφερε ο Ασημακόπυολος.

«Ήταν μορφωμένο παιδί, αλλά λίγο τεμπελάκος», υποστήριξε ο Καραγκούνιας.

Αφίξεις στην παραλία των διασήμων - Οι τρεις γυναίκες που κατέφθασαν

Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σπύρο Μαρτίκα ήταν αυτοί που είδαν πρώτοι το σκάφος μεταφοράς με τις τρείς κοπέλες και ξεκίνησαν να φωνάζουν τα ονόματα τους και να χαμογελούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά, προστέθηκαν στην ομάδα των διασήμων και οι φωτιές θα ανάψουν πολύ σύντομα... με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο.

«Αφού δεν μπορείς αγοράκι...» - Μπάχαλο στην καλύβα με τον Καραγκούνια

Το ψαροντούφεκο... άναψε φωτιές στην παραλία των ΜΠΛΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Τάκη Καραγκούνια!

«Σήμερα το πρωί, ενώ έχουμε μιλήσει από βραδύς με τα παιδιά, κυρίως τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για το ποιος θα έρθει μαζί να με βοηθήσει στο ψάρεμα, έγινε κάτι το τελείως παράδοξο! Είμαι έτοιμος να μπω μέσα, προσπαθώ να σετάρω το ψαροντούφεκο και να φύγουμε με τον Ασημακόπουλο και έρχεται ο Ηλίας Γκότσης με ένα ψάρι που βρήκε ψόφιο στην παραλία.

«Δωσ’ μου το ψαροοντούφεκο για πέντε λεπτά, να πάω να το κάνω γύρισμα για να πω ότι έπιασα και γω κάτι» μου είπε. Εντάξει, παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι όλα τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά, εμφανώς ενοχλημένος, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν το συγκεκριμένο θέμα απλώθηκε στην παραλία και στην υπόλοιπη μπλε ομάδα, όπως ήταν επόμενο, επικράτησε φυσικά πανικός. Και αυτός μιας και ορισμένοι υποστήριζαν την μια πλευρά, του Τάκη, ενώ άλλοι υποστήριζαν την άλλη πλευρά, του Ηλία.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες» φώναξε δυο φορές, με νόημα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star στην Εύη Σαλταφερίδου που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον καλό της φίλο.

«Ελα να εξηγηθείς σαν άντρας στο πανελλήνιο» - Ο Μαρτίκας ορμάει στον Πρίαμο

Λίγες ώρες είναι στην ίδια παραλία η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο με τα την άφιξη της και ξεκίνησαν τα όργανα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που μετά τα κλάματα που έβαλε η τραγουδίστρια το πρώτο της βράδυ την καλύβα των κόκκινων ξεκίνησε να ρίχνει τα "καρφιά" του στον Μάριο Πρίαμο.

«Ελα να εξηγηθείς σαν άντρας στο πανελλήνιο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ρε βασιλιά του ριάλιτι σε ξέρουμε μη μου λες ιστορίες», συνέχισε ο Μάριος Πρίαμος.

«Πας και μου αυτόνεις την φίλη μου;» - Η Ελευθερίου ξεφτίλισε τον Πρίαμο για την απιστία του με την Καρολίνα

Ο λόγος φυσικά είναι το "κέρατο" του Πρίαμου στην τραγουδίστρια, μέσα στην καλύβα με την Καρολίνα Καλύβα. Μετά την ομαλή άφιξη της στους Διάσημους, η Ελευθερίου, με αφορμή την ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα νευρίασε και βγήκε εκτός εαυτού και δεν κατάφερε να συγκρατηθεί.

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, με έλεγες αγάπη σου, μωρό σου», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν ήσουνα σωστός απέναντι σε μια γυναίκα, δεν ήσουν σωστός σε μια γυναίκα που ήταν φίλη σου για πέντε χρόνια, χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Οχι, γιατί ήρθες να μου μιλήσεις», είπε νευριασμένος ο Μάριος.

«Μιλάω γαμώτο, σταμάτα ρε Μάριε. Είσαι η ντροπή της Κύπρου», συνέχισε η Ελευθερίου.

Με ρητίνη στα δόντια και αγνώριστος στο πρόσωπο - Έμειναν οι μπλε με τον Νικόλα Αγόρου

Οι τρεις παίκτες, με το που τους αντίκρυσαν οι μαχητές έτρεξαν προς την παραλία και ξεκίνησαν να φωνάζουν από χαρά, που αντίκρυσαν τους νέους φίλους και συμπαίκτες του.

Μερικοί από αυτούς γνωρίζονταν λίγο καλύτερα, άλλοι λίγο λιγότερο. Ο Νίκόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη, έδωσαν ελπίδα στους μαχητές για περισσότερες νίκες, που ακολουθούν οι ασυλίες και τα φαγητά.

Βέβαια αυτό που έκανε εντύπωση στους τηλεθεατές και όχι μόνο, ήταν η εξωτερική εμφάνιση του Νικόλα Αγόρου, που ήταν αρκετά διαφορετικός από την προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor του 2018.

«Ευτυχώς τελείωσε αυτή η...» - Σπάραξε στα κλάματα η Ελευθερία για τον Πρίαμο

Μετά την άφιξη της τραγουδίστριας στο (19/2) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Πρίαμος δεν άφησε χρόνο να περάσει και ξεκίνησε τις ερωτήσεις στην Ευρυδίκη.

Σχετίζονταν φυσικά με το τι λένε έξω για το ριάλιτι επιβίωσης και ποιοι είναι τα hot ονόματα και η Ευρυδίκη αμέσως του είπε ότι ήταν ο ίδιος. Γεμάτος απορία ο Μάριος την ρώτησε γιατί, και η παίκτρια του είπε για το ερωτικό ειδύλλιο με την Καρολίνα, ενώ βρισκόταν σε σχέση με την Ελευθερία.

Στην συνέχεια, η Ευρυδίκη πήγε στην τραγουδίστρια και της είπε τα όσα την ρώτησε και αυτή μετά από όλα όσα άκουσε ένιωσε απίστευτα απογοητευμένη και ντροπιασμένη και ξεκίνησε να απολογείται και ταυτόχρονα σπάραζε στο κλάμα.

«Ευτυχώς τελείωσε αυτή η ιστορία όσο ήταν νωρίς», είπε αρχικά η Ελευθερίου.

Αυτή η ομάδα κέρδισε στον στίβο μάχης

Μετά από αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς στο Youweekly.gr και δικαιωνόμαστε, οι Μαχητές λοιπόν κέρδισαν με 10-4 και την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Τον κρατούσε ο Μπάρτζης όρθιο - Τα έχασε ο Παναγιώτης

Προέκυψε περιστατικό με τον νεοφερμένο, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ο πρώην παίκτης του Survivor Ελλάδα – Τουρκία προστέθηκε στην μπλε ομάδα και ρίχθηκε αμέσως στα βαθιά μιας και πήρε μέρος στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος, ο 29χρονος ελεύθερος επαγγελματίας αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει άρον άρον από τον στίβο μάχης για να οδηγηθεί στο ιατρικό προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες. Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης τον άρπαξε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας και τον έβγαλε εκτός του αγωνιστικού χώρου.

«Ζαλίζεται, ζαλίζεται» αναφώνησε ο αγρότης των Διασήμων στο Survivor All Star και αποχώρησε μαζί με τον ζαλισμένο συμπαίκτη του. Κοίτα να δεις που θα μας πεθάνει ο Παναγιώτης! Το παιδί μια χαρά θα είναι αλλά εμάς θα μας πεθάνει» τόνισε, με χιούμορ προφανώς, ο Στάθης Σχίζας στους συμπαίκτες του.

Στο κλείσιμο του αγωνίσματος όμως, το οποίο και κέρδισε η μπλε ομάδα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε και πάλι στην ομάδα του έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

«Θα μείνω μέχρι εκεί...» - Το ξεκαθάρισμα Πρίαμου με Ελευθερίου στο συμβούλιο

Πριν από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, δόθηκε ο λόγος στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές.

Αρχικά, λοιπόν, ο Κύπριος παίκτης της κόκκινης ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καλύβα είχαμε μια έντονη συζήτηση με την Ελευθερία για ένα θέμα που μας απασχολούσε και προφανώς μας στεναχώρησε και τους δύο. Ίσως επηρεάσαμε και την ομάδα με αυτό.

Μετά το αγώνισμα, όμως, μιλήσαμε και είναι θέματα προσωπικά που δεν αρμόζουν στον τίτλο ενός παιχνιδιού που ονομάζεται Survivor All Star. Μιλήσαμε σε προσωπικό επίπεδο, είπαμε τι ήταν να πούμε, όλα καλά και θα μείνω μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περισσότερο ούτε και να δώσουμε τροφές για σκέψη ούτε πηγαδάκια σε ανθρώπους που δεν τους αφορά καθόλου το συγκεκριμένο θέμα».

«Θέλω και γω να πάρω θέση. Έκανα μια έκρηξη η οποία, πιστεύω πως τα παιδιά μπορούν να το καταλάβουν, είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί, Γιώργο, όσο όλοι εσείς βρίσκεστε εδώ πέρα και είστε στο Survivor, έξω ζούσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω».

«Είχαμε ένα θέμα προσωπικό με τον Μάριο το οποίο είχε πάρει μια πολύ μεγάλη έκταση και ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα. Ήμουν σε μια θέση που βρέθηκα να βάλομαι από παντού με πολλές πληροφορίες, πίεση στο να τοποθετηθώ και να πρέπει να μιλήσω. Στην είσοδο μου στο νησί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες.

Θέλω να ζητήσω απλά μια συγγνώμη στην ομάδα μου και σε εμένα την ίδια για την έκρηξη που έκανα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το έκανα γιατί είχα πολλά πράγματα μαζεμένα που έπρεπε να τα συζητήσω με τον Μάριο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω αυτό να επηρεάσει την ομάδα ούτε τις μεταξύ μας σχέσεις» διευκρίνισε, με τη σειρά της, η νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Οι παίκτες των διασήμων, έβαλαν τα ονόματα που πίστευαν και οι πέντε που ψηφίστηκαν μεταξύ τους ήταν, ο Μάριος, ο Σπύρος, ο Κόρο, ο Ζαχαροπλάστης και η Αφροδίτη.

Βέβαια, όπως σαν κάναμε γνωστό και εμείς νωρίτερα και επιβεβαιωνόμαστε όπως κάθε φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος με έξι ψήφους, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.