Survivor All Star: «Νιώθω ετεροντροπή, μου φαίνεται όλο...» - Άναυδη έμεινε η Δανάη Μπάρκα με τον καβγα Ελευθερίου&Πρίαμου

«Δεν θα μιλήσω περί ηθικής»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Νιώθω ετεροντροπή, μου φαίνεται όλο...» - Άναυδη έμεινε η Δανάη Μπάρκα με τον καβγα Ελευθερίου&Πρίαμου

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Πάμε Δανάη», όπως και σε όλες τις πρωινές εκπομπές, προβλήθηκαν τα χθεσινοβραδινά περιστατικά, που προέκυψαν στο Survivor all star, με την Ελευθερίου και τον Πρίαμο (δείτε εδώ το ξεμπρόστιασμα).

Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ξεκίνησε να σχολιάζει τα όσα είδε και δεν δίστασε να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον τσακωμό Ελευθερίου&Πρίαμου στο Survivor All Star

«Δεν θα μιλήσω περί ηθικής γιατί μου φαίνεται όλο αυτό τόσο αστείο, νιώθω ετεροντροπή. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω πιο σοβαρό και να πω ποιος είναι ηθικός και ποιος ανήθικος. Το ότι μπήκε ένας άνθρωπος σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και αγωνισμάτων για να κάνει όλο αυτό, με αυτόν τον παροξυσμό, μου φαίνεται λίγο υπερβολή. Δεν θα πω στημένο, γιατί δεν έφτασα μέχρι εκεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Εμένα, με αυτά τα πράγματα, με την ανθρώπινη ψυχολογία και με τον τρόπο που ξεκατινιάζεται κάποιος, νιώθω ότι δεν χωράει στρατηγική. Νιώθω ότι πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε εμάς και μετά τους γύρω μας και μετά να πάμε στη στρατηγική. Το να γίνεται όλο αυτό απλά για ένα παιχνίδι, κοινωνικά βλέποντάς το, δηλαδή ως το τι βλέπουμε εκείνη τη στιγμή, μου φαίνεται υπερβολικό».

Η στιγμή που η Σκορδά έγινε έξω φρενών στον αέρα του Πρωινό μας με τον Πρίαμο

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν τα χθεσινοβραδινά γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της θέλησαν να τοποθετηθούν πάνω σε αυτά.

Το πιο σημαντικό θέμα προς συζήτηση ήταν ο τσακωμός του Μαρτίκα με τον Πρίαμο και στην συνέχεια το ξέσπασμα της Ελευθερίου προς τον κύπριο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια την ώρα που ήταν έτοιμη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, να δώσει απάντηση στα όσα παρακολούθησε σε προέκυψε ένα περιστατικό, που προκάλεσε αναστάτωση.

Η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας τα γεγονότα, έριξε καταλάθος τον καφέ της σε πλατώ και ρούχα.

Εκτός εαυτού η Σκορδά, με τη στάση του Μάριου, αλλά και με τις δικαιολογίες του που “αδειάζουν” την Καρολίνα, η Φαίη, με μια απότομη κίνηση, έλουσε όλο το πλατό του ΣΚΑΙ, με καφέ. Τα μέλη της παραγωγής αμέσως έτρεξε με χαρτί και η παρουσιάστρια, φώναζε δυνατά "συνεχίστε την εκπομπή, σχολιάστε, όλα καλά».