«Θαυμάζω απεριόριστα...» - Η αποκάλυψη του Fipster για το σύμφωνο συμβίωσης του Μουτσινά με την Συνατσάκη για την υιοθεσία

Το σχόλιο για Βαλαβάνη & Βασάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θαυμάζω απεριόριστα...» - Η αποκάλυψη του Fipster για το σύμφωνο συμβίωσης του Μουτσινά με την Συνατσάκη για την υιοθεσία

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 έκανε ο Fipster, πρώην συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ, και στενός φίλος της Μαίρης Συνατσάκη. Ο youtuber λοιπόν, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν κάνει.

Αφορμή στάθηκε η άκρως εξομολογητική συνέντευξη του παρουσιαστή στο Ενώπιος Ενωπίο, που μίλησε καθαρά για την προσπάθεια του να υιοθετήσει παιδάκι και πως η αποκάλυψη του σύμφωνου δεν τον βοήθησε στην όλη διαδικασία.

«Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα», είχε πει - δείτε όλη την συνέντευξη του εδώ.

Τα σχόλια του Fipster για Συνατάκη και Μουτσινά

«Θαυμάζω απεριόριστα την Μαίρη για όλα αυτά που έχει κάνει και για αυτό που έκανε εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι η δεύτερη φορά που παρακολουθώ λόγω του Κωνσταντίνου και της Ευρυδίκης, τώρα που έφυγε η Ευρυδίκη λόγω του Κωνσταντίνου μόνο», είπε για Βασάλο και Βαλαβάνη. Όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση: «Πιστεύεις αν μου έλεγε κάτι θα το πω εδώ;»

Αρχικά η Συνατσάκη διέψευδε την είδηση του σύμφωνου

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα χωρίς εμάς, υπήρξε ένα πρωτοσέλιδο και πολλά σε αυτή τη φάση δεν δεσμεύομαι από κάποιο σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε άλλο ας μείνει στη σφαίρα της φαντασίας» δήλωνε πριν μήνες η πρώην παρουσιάστρια, αφού ήθελαν να μείνει κρυφό για να μην μαθευτεί και δεν μπορέσουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία.