Περίμενε να περάσουν τα 40 - Η συγκινητική κίνηση της εγγονής του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρίας Ολυμπίας λίγο μετά το μνημόσυνό του

Έγινε από την ίδια γνωστό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 20/2 ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου για τις 40 ημέρες από το θάνατό του, με την οικογένεια και τους 200 καλεσμένους να δίνουν ξανά το παρόν (δείτε εδώ την οικογένεια να καταφθάνει με σκυμμένο κεφάλι).

Μετά λοιπόν και από τη διαδικασία του τρισάγιου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να επιστρέψουν και πάλι στις βάσεις τους, με τον γιο του Τέως, Παύλο να δηλώνει πρόσφατα:

«Θα είμαι εδώ πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα σας κάνω δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πότε θα μιλήσω, αλλά σύντομα θα γίνει. Θα πηγαινοερχόμαστε στην Ελλάδα, γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο ακόμα. Ίσως κάνουμε ένα μνημόσυνο στην Αγγλία, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος στην Ευρώπη και στην Αγγλία που τον αγαπούσε.

Το χθεσινό ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ξέρανε από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια. Για μένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τι να σας πω; Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή. Θα μείνει εδώ. Όπως σας είπα εγώ θα πηγαινοέρχομαι, οπότε θα με βλέπετε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.

Αντίστοιχα και η κόρη του Παύλου, Μαρία Ολυμπία λίγο μετά τα 40 του παππού της έκανε την πρώτη της σχετική ανάρτηση στο instagram σχετικά με το θάνατο του, η οποία κατάφερε να συγκινήσει τους followers της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

«Στον αγαπημένο μου Απάπα, για πάντα στην καρδιά μου», έγραψε η Μαρία Ολυμπία στην ανάρτησή της.