«Τώρα εγώ δεν μιλάω για θεματολογία, μιλάω...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μενεγάκη για την Σκορδά και την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ 

«Δεν μπορεί με την πρώτη χρονιά να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα εγώ δεν μιλάω για θεματολογία, μιλάω...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μενεγάκη για την Σκορδά και την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ 

Για την Φαίη Σκορδά και τα επαγγελματικά της συζήτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της. Συγκεκριμένα, στάθηκαν ιδιαίτερα στην δήλωση που έκανε η πρώτη στην εκπομπή «Γεια σου» για την αλλαγή τηλεοπτική στέγης και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για σόου απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του Voice στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω. Στο πρωινό περνάμε ωραία. Ήταν μία καινούργια αρχή για μένα, πέρασαν οι πρώτοι μήνες, φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου για τον ΣΚΑΪ. Με στηρίζουν και στηρίζω κι εγώ και προσπαθώ όσο μπορώ. Είμαι ευχαριστημένη από την επιλογή μου. Ακόμα δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα το καταφέρουμε κι αυτό», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Αρχικά, λοιπόν, η Νάνσυ Νικολαΐδου πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να σου πω εγώ ευθέως τι κατάλαβα; Ότι περίμενε με αυτήν τη μετακίνησή της από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, ότι θα την ακολουθήσει ο κόσμος. Ότι θα ήταν πιο ένθερμη η υποδοχή από ό,τι φάνηκε στην πορεία», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επισημαίνει ότι «δεν είναι θέμα προσώπων, ότι ο ΣΚΑΪ είναι στο μυαλό του τηλεθεατή ως ενημερωτικό κανάλι, ειδικά σε εκείνη τη ζώνη. Είχε συνηθίσει να βλέπει τους Αταίριαστους, είναι δύσκολο να ταυτιστεί. Θέλω να πω ότι είναι μία συνήθεια, ένα χτίσιμο που χάλασε εκεί».

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Η Ελένη Μενεγάκη από την πλευρά της σχολίασε: «Γενικά ρε παιδιά, οι μεταγραφές έτσι είναι. Όσο καλά και να πηγαίνεις σε ένα κανάλι, που το έχεις χτίσει σιγά σιγά, δεν μπορεί με την πρώτη χρονιά, ειδικά όταν είσαι πολλά χρόνια στο ίδιο κανάλι, έτσι τσακ μπαμ να πάρεις τον κόσμο σου και να προχωρήσεις. Θέλει λίγο χρόνο. Τώρα εγώ δεν μιλάω για θεματολογία, μιλάω μόνο για τον κόσμο. Για τη συνήθεια».