Αποκαλύφθηκε στον αέρα του "Καλημέρα Ελλάδα" - Ο νονός του παιδιού του Λάζου Μαντικού

Αναμενόμενο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε στον αέρα του

Ο συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη και δημοσιογράφος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή την είδηση του ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο ίδιος ο Λάζος Μαντικός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είπε στους διαδικτυακούς του φίλους, ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του σύζυγο.

Διαβάστε επίσης: «Μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο;» - “Πάγωσε” η Αναστασοπούλου με την ατάκα του Παπαδάκη για τις… ερωτικές σφήνες

Συγκεκριμένα, ο Λάζος Μαντικός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του και έγραψε, «καρδιά μου θα με κάνεις μπαμπά».

Βέβαια τώρα γίνονται κουβέντες για το ποιος θα είναι ο νονός του παιδιού του...

Αυτός θα είναι ο νονός του παιδιού του Λάζου Μαντικού

Ο λόγος για τον αγαπημένο συνάδελφο και πρότυπο, όπως έχει πει και ο Λάζος Μαντικός (δείτε εδώ τα λόγια του) για τον Γιώργο Παπαδάκη. Την ανακοίνωση έκανε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, το πρωί της Δυετέρας (20/2).

«Εγώ νόμιζα ότι δεν το λέγαμε και ακούω σε άλλες εκπομπές να σου εύχονται. Ο Λάζος μας θα γίνει μπαμπάκας», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Εγώ το ήξερα εδώ και καιρό και ξέρω και τον νονό».

«Τον ξέρει καλά τον νονό», πρόσθεσε ο Λάζος Μαντικός, επιβεβαιώνοντας έτσι την κουμπαριά με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Γιατί αγαπάω πολύ και την Αθηνά. Ξέρω ότι ήταν μεγάλη τους επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Θα γίνεις μπαμπά βρε, το έχεις καταλάβει;», ρώτησε ο παρουσιαστής τον δημοσιογράφο. «Νομίζω ότι θα είμαι πολύ χαζομπαμπάς, αλλά εντάξει», απάντησε εκείνος.