Survivor all star: «Περίμενες να ξεκατινιαστείς...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' στο twitter από την Κακκαβά στην Ελευθερία Ελευθερίου

Δεν κρατήθηκε και το έγραψε δημόσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Κυριακής 19/2 είχαμε αφίξεις στο Survivor all star με την κόκκινη ομάδα να εμπλουτίζεται με παίκτριες, που θα μας απασχολήσουν στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης.

Το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου συγκεκριμένα ακούγεται πολύ έντονα σχετικά με το αν ήταν ή δεν ήταν ζευγάρι με το Μάριο Πρίαμο, με την ίδια να επιβεβαιώνει, πως είχαν ερωτικές επαφές.

Γενικότερα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν κάποια σκληρά λόγια (δείτε τα εδώ), ωστόσο στη συνέχεια ειπώθηκαν και κάποιες κουβέντες, που δεν κατέγραψε η κάμερα:

Μ.Π: Θέλεις να μου πεις τι σου έχει συμβεί;
Ε.Ε: Τι εννοείς Μάριε; Εμένα τι μου έχει συμβεί ή εσένα τι σου συμβαίνει; Πας καλά αγόρι μου;
Μ.Π: Εγώ πάω πολύ καλά. Εσύ γιατί είσαι έτσι μαζί μου;
Ε.Ε:Έχεις κάτι να μου πεις; Ναι ή όχι;
Μ.Π: Όχι, εγώ δεν έχω κάτι να σου πω. Σου συμπεριφέρομαι όπως σου συμπεριφερόμουν πάντα. Εσύ δεν μου μιλάς.
Ε.Ε:Αγόρι μου έχει καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δεν με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασαν ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;
Μ.Π: Θες να σου εξηγήσω εγώ;
Ε.Ε:Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα.
Μ.Π: Δεν ήταν τίποτα. Δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή.
Ε.Ε:Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω. Δεν ντρέπεσαι;

Η παραπάνω ένταση συζητήθηκε ιδιαίτερα με πολλούς να στηρίζουν, πως η Ελευθερία θα έπρεπε να κρατήσει επίπεδο και να μην προβεί σε όλη αυτή τη δημόσια αναστάτωση. Μια λοιπόν από αυτές ήταν και η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία έκανε ένα όλο νόημα και αιχμηρό tweet στο instagram.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Και συγνώμη Ελευθερία μου δεν απάντησες όπως είπες σε καμία κάμερα εκτός Survivor και περίμενες να ξεκατινιαστείς στο παιχνίδι; Ειλικρινά λάθος επιλογή να μπεις», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.