Νίκος Μουτσινάς: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!» - Το άδειασμα του παρουσιαστή στην Ελευθερίου

«Μην παθαίνουμε τρέλα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!» - Το άδειασμα του παρουσιαστή στην Ελευθερίου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Καλό Μεσημεράκι» δεν γινόταν να μην προβληθούν τα χθεσινοβραδινά "μαντάτα" του Survivor All Star. Ο Νίκος Μουτσινάς, που σε καθημερινή βάση σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε κατα κύριο λόγο στο ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου, για την απιστία του με την Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, δεν μπορούσε να μην σχολιάσει αυτή την συμπεριφορά της τραγουδίστριας, που το έπαιζε θιγμένη και προδομένη και ότι δεν τοποθετούνταν, αλλά μίλησε και "ξεκαθάρισε" την θέση της, μπροστά στις κάμερες και όλο το πανελλήνιο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την Ελευθερίου στο Survivor All Star

«Η άποψή μου, πετάξτε την.. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος και ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι!

Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα, χαλαρώστε! Αυτά γίνονται. Οι γυναίκες δε λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος;”. Και είναι ο μόνος απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της. Θα τσακωθούν δύο φορές ακόμη και θα την ψηφίσουν να φύγει την κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του Μουτσινά για το Survivor All Star

«Τα παιδιά αυτά έχουν μαζευτεί, έχουν αφήσει πίσω οικογένειες, σπίτια, εργασίες, φίλους, κοινωνική ζωή για να πάνε να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι. Το οποίο απαιτεί μία σωματική αρμονία, να μπορείς να παίξεις δηλαδή και ο χειρότερος παίκτης είναι κάποιος που δεν παίζει», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και ξεκαθάρισε για τη Μελίνα Μεταξά: «Περαστικά στο κορίτσι, προς Θεού, έτσι κι αλλιώς για τη Μελίνα, δεν το συζητώ. Αλλά και λίγο να αντιλαμβανόμαστε. Κάθεται γιατί μπορεί να χρειάζεται τα λεφτά, το καταλαβαίνω, εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο (…) Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να παίξει, η κοπέλα είναι τραυματισμένη δηλαδή και ο κόσμος που ψηφίζει ας το δει διαφορετικά λίγο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές του Survivor All Star: «Ας το δούμε και σαν παιχνίδι και όχι μόνο σαν ριάλιτι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.