«Της το είπα, ξετρελάθηκε και...» - Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Της το είπα, ξετρελάθηκε και...» - Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για την σχέση του Βλάσση Χολέβα και της Μαρίνας Πατούλη, με τους δυο τους να φαίνεται, βέβαια, τελευταία πως έχουν χωρίσει, εφόσον εκείνη αποχώρησε από την συμφωνία τους για τα μαγαζιά τους.

Πρόσφατα, όμως τους είδαμε ξανά μαζί μετά από καιρό και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν για επανασύνδεση. Απαντήσεις, λοιπόν, για όλα αυτά θέλησε να δώσει ο ίδιος ο Βλάσσης Χολέβας στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 20/2.

Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

«Το μιλήσαμε και, μάλιστα, επειδή είχα πάει τώρα στην δική της ανακοίνωση για τον συνδυασμό της για την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Λυκόβρυσης και Πεύκης και της το είπα και ξετρελάθηκε και σου λέει "α, θα πας πολύ καλά, τραγουδάς ωραία" και τα λοιπά», είπε αρχικά σχετικά με το αν την συμβουλεύτηκε για να πάει στο Just The 2 of Us που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 18/2.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως η σχέση τους έχει αλλάξει και φαίνεται πως είναι φίλοι, απάντησε: «Είναι μια χαρά. Χαιρόμαστε για την εξέλιξη που έχει ο καθένας. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση πάντα. Ευχόμαστε το καλό ο ένας για τον άλλο, πιστεύω ειδικά ότι αυτό που πάει να κάνει, πραγματικά της αξίζει, είναι η ώρα της και ξέρει και πως να το κάνει, γιατί έχει την εμπειρία, πολλά χρόνια. Οπότε νομίζω ότι είναι στο στοιχείο της και ότι είναι ευτυχισμένη με αυτό».

Και κατέληξε για την αποχώρησή της από το μαγαζί τους: «Λογικό δεν είναι; Αφού τώρα ασχολείται φουλ με τα αυτοδιοικητικά και με την υποψηφιότητά της ως Δήμαρχος».