«Όταν ο άνθρωπος που αγαπάς...» - Επανασύνδεση για την Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάση Χολέβα

Στο πλευρό της την ημέρα της παρουσίασης του συνδυασμού της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ο άνθρωπος που αγαπάς...» - Επανασύνδεση για την Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάση Χολέβα

Πολλά είχαν ακουστεί για την Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάση Χολέβα μετά το όμορφο καλοκαίρι που έζησαν και τις φωτογραφίες του YOU που τους έδειχναν να έχουν τρυφερά τετ α τετ και να φιλιούνται σε παραλία της Μυκόνου. Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί πως τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους...

Το μπέρδεμα μάλιστα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον σχεδιαστή και πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι ζευγάρι, φαίνεται πως είχε φέρει την ρήξη, ειδικά ανάμεσα στις δυο κυρίες.

Βέβαια, τόσο ο ίδιος όσο και η τραγουδίστρια είχαν διαψεύσει τα όσα λεγόντουσαν, παρόλο που εκείνη πετούσε τα "καρφιά" της στην Μαρίνα Πατούλη.

Ξανά μαζί Πατούλη - Χολέβας

Μπορεί να είχαμε καιρό να τους δούμε μαζί, ωστόσο ο Βλάσης Χολέβας βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού της, καθώς κατεβαίνει στις εκλογές για την διεκδίκηση το Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης.

«Είναι πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τα συναισθήματα μου. Με αγκάλιασε ο κόσμος με απέραντη αγάπη. Ήταν μια βραδιά με πλήθος κόσμου που στήριξε, έδωσε παλμό, πάθος και εμπιστοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη για την υποψηφιότητα της.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη και το μήνυμα στήριξης του (δείτε εδώ) είπε: «Ο Γιώργος είναι πραγματικά δίπλα μου, με στηρίζει. Όπως και εγώ εξάλλου. Τους εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Δηλώσεις στη συνέχεια έκανε και ο Βλάσης Χολέβας: «Είναι ένα σημαντικό βήμα για την Μαρία. Καταρχήν έχει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία και πιστεύω ότι το όραμα της, επειδή το έχουμε συζητήσει πολύ, θα πάει πολύ καλά».

Σχετικά με τις σχέσεις τους απάντησε: «Οι σχέσεις πάντα μένουν όμορφες και αλλάζουν μορφές. Χαίρεσαι όταν ο φίλος σου, ο άνθρωπος που αγαπάς εξελίσσεται».